Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfelejteni egy ferfit, ha gyakran azt erzem, hogy erdklem?
Mielott barki is elkezdenek fikazni, hogy miert tettem, szolok, hogy azert, mert feltem tole, illetve tudtam, hogy nem szabad beleszeressek.
Evekkel ezelott megtetszett, ra 2 napra probalkozott nalam, de fiatal voltam, es tul nyomulos volt szamomra. Rengeteg csajjal kikezdett azota, igy kapasbol vagy 15ot fel tudnek sorolni. Sokan azt beszeltek a kornyezetemben, hogy most ezzel kavar, most azzal, most ezzel lattak az eroben, ra par hetre egy hazas novel volt, majd ra 1 hetre egy csajt ejtett majdnem teherbe.
Idokozben folyamatosan engem bamult. Hidegen viselkedtem vele, soha nem is jott oda hozzam beszelgetni, semmi. Csak nezett, es mosolygott ram, en meg persze nem mertem ra se nezni.
Nagyon vonzodom hozza, de tudom, hogy nem szabadna, ezert el szeretnem felejteni. A baj az, hogy mig o foglalkozik velem, en remenykedem, elmennek a fiatal eveim.
Teljesen beleorulok ebbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!