Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kéri meg a kezem?
11/23 A kérdező kommentje:
Gondoltam arra is, hogy idősebb akar lenni még ehhez, mert fiatalok vagyunk (20 évesek). És mi jó sok év múlva szeretnénk esküvőt és gyerekeket. Lehet ez is probléma a kor? Nem érett még rá vagy micsoda?
Ja, hogy 20 évesek vagytok, akkor más. Azt hittem már 30-hoz közel. Próbáld meg elengedni egy kicsit az eljegyzésesdit. Fiatalok vagytok még, élvezzétek az életet. Az eljegyzés a házasság előszobája, akkor van létjogosultsága, ha utána tudjátok szervezni az esküvőt is belátható időn belül.
2020. júl. 6. 21:53
13/23 A kérdező kommentje:
Igen azt még nem akarjuk. Már majdnem 4 éve vagyunk együtt és együtt lakunk, de már eleinte is tudtuk, hogy komoly a kapcsolatunk. Remélem csak ez a baj, hogy még fiatalnak érzi magát az eljegyzéshez. Én már várom, de ezt ő is tudja. Ő is szeretné, de úgy néz ki majd pár év múlva :/ Köszönöm a kommenteket :)
Lehet mert mèg fiatalnak tartja magatokat az elköteleződèshez.
Azt szoktàk mondani rövid jegyessèg hosszù házassàg, hosszù jegyessèg rövid hàzassàg. Èn a helyedben nem gondolkodnèk rajta..Mert ùgyis kèsőbb elfelejtődik s utànna már megszokásbòl lennètek csak együtt.. Bàr èn, okoskodni nem akarok mert, nem èrtek hozzà hogy mi hogyan is van..Meg hàt, ti èltek együtt mi nem tudhatjuk
2020. júl. 6. 23:00
2 év alatt eldönteni kell e valaki örökre? Sok a baromság itt gyakorin, de asszem ma ez volt a legnagyobb, amit olvastam :D 2 év alatt találd ki jó lesz e valaki 40-re. Elvileg az alatt még a hormonbombás szerelem se tisztul ki kellően.
2020. júl. 6. 23:04
Nem 2 èv! max 3-4 èv az az ideàlis... szerintem!!
2020. júl. 7. 00:13
Eljegyzésről, esküvőről akkor érdemes beszélni, ha már önállóak vagytok és együtt éltek. Picit lassítanod kéne és a saját életcéljaidra fókuszálni.
2020. júl. 7. 01:01
A baràtnője vagy, és ennél nem akar tőled többet. Nem akar feleségül venni, nem akar hivatalosan hozzàd tartozni. Hagyott egy kiskaput, hogy könnyebben leléphessen, ha jön màs, mellőled vàrja az igazit, akit majd feleségül is fog venni. Több baràtnőm is így jàrt sajnos.
Én nem voltam ilyen helyzetben, mert sose vàrnék éveket egy pasira, hogy hajlandó- e elköteleződni mellettem vagy sem. A férjemmel mindketten éreztük màr az elején, hogy ez egy életre szól, és hogy hàzassàgban akarunk élni. Nem volt mire vàrni, össze is hàzasodtunk màsfél év utàn.
2020. júl. 7. 01:14
Jajj ti màr rèmeket làttok!Azèrt nem akar mèg eljegyzèst mert mèg, fiatalok! Fèl hogy a kèrdező hölgy meggondolja magàt, lelèp vagy esetleg fordìtva...Vagy mit tudom èn! 🤔
2020. júl. 7. 07:39
Minőségi kapcsolatban ilyen vagy hasonló félelmek nincsenek. Nincs meg az alap bizalom sem a màsik felé.
2020. júl. 7. 13:13
Kapcsolódó kérdések: