Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neharagudjatok de lenne egy kèrdèsem. Amit nem èrtek ezzel az eljegyzèsi dologgal Ti hogy vagytok vele? Titeket mikor jegyeztek el? Gondolom nem 2-3 èv utàn?! 24/L
Lehet igazad van.. Jòt ìrtàl..
De gondolom az èlettàrsi kapcsolat pappìr is hasonlò.
#28. Valójában minden eljegyzés közös megegyezés.
Általában a férfi felteszi a kérdést, és a nő mond rá valamit. Ha igent, akkor ugyanazt akarják mindketten.
29 évesen, 2 év 2 hónap együttélés után kérte meg a kezem, 9 hónappal később házasodtunk össze.
(Az összeköltözés előtt 4 hónapig jártunk együtt)
Mindkettőnknek fontos a házasság, engem a lánykérés meglepetésként ért, de persze beszéltünk a közös jövőről előzőleg.
24 éves voltam, 2,5 hónap utàn kérte meg a kezem, màsfél év utàn hàzasodtunk. Most màr 10 éve vagyunk együtt😊
Mindkettőnknek fontos a hàzassàg. Engem nem érdekel ki hogyan él, jàr valakivel, együtt éldegélnek a pasijukkal/ csajukkal, vagy összehàzasodnak- e. Nekem az én életem a fontos, és nekem bizonyos idő utàn igenis derogàlt volna, hogy évek utàn is csak a baràtnője vagyok a pàromnak. Nekem ez hosszútàvon egyszerűen kevés lett volna és ennyi. Viszont mi egyetértettünk ebben a kérdésben, ő is ugyanúgy szerette volna hogy a felesége legyek, biztosak voltunk magunkban, a kapcsolatunkban, az érzéseinkben, szóval viszonylag hamar megesküdtünk, és azóta is boldogok vagyunk együtt.
Milyen ostoba rèteg??
Irigykedsz ha valakit nem jegyeztek el? Vsgy nem is akar hàzasodni??!
Személy szerint én sosem akartam, nemis akarok és nem is fogok akarni esküvőt. Utálom az egészet és a hercehurcár , ami körülötte van. Nem beszélve arról , hogy minek nekem kéne egy papír arról , hogy szeretem a másikat. Szeretet nem ettől függ.
De valószínüleg ha jövendőbeli párom akar majd esküvőt , akkor úgyis kedvére teszek majd. De jobban örülnék ha hasonló felfogású lenne mint én:) 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!