Amelyik csaj azt írja, neharagudjak de túl nagy a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Ne haragudjak de túl nagy a korkülönbség, ott már nincs mit szépíteni a dolgon? Ennyi volt? Attól még nem lehet beszélgetni?2019. máj. 8. 15:09
1/8 anonim válasza:
Szerintem kínos lenne neki, hogy bepróbálkoztál, ő meg ugye a korod miatt kikosarazott. Valahogy nekem olyan fura lenne. Én se szívesen beszélgetnék tovább. Főleg ha nem ismerem úgy régebbről az illetőt, nem valami régi barát vagy haosnlo lenne.
2/8 anonim válasza:
Lehet, nem is a csaj írta, hanem az óvónéni?
3/8 anonim válasza:
Nem érdemes egymás idejét pazarolnotok. Rövid az idő párválasztásra.
4/8 anonim válasza:
Minek beszélgessen valakivel, akitől nem akar semmit? Gondolom van elég ismerőse, nem kell neki még egy.
5/8 anonim válasza:
Ez most melyik?
1.) 14-18 évesen akarsz akarsz 30-40 éves csajjal valamit?
vagy
2.) te vagy 30-40 éves és tök szerencsétlen, és a 14 éves kiscsajokat pályázod meg?
6/8 anonim válasza:
Nincs ebben semmi nagy dolog. Én sem akarok tőlem fiatalabb fiúval beszélgetni.
7/8 anonim válasza:
Mennyi a korkülönbség? Mert a sokkal idősebbek nekem se jönnek be, csak a saját korosztályom (plusz-mínusz pár év). Miért akarsz vele beszélgetni? A csajok nagy része tudja, hogy a "beszélgetés" alatt úgyis a "ha majd jobban megismersz, biztos bejövök neked"-et érted, és tudják, hogy áltatod magad, mert akkor is x évvel idősebb leszel.
8/8 anonim válasza:
Szégyen, ahogyan a (mai) "lányok" viselkednek, illetve Szánalmas ahogyan a (mai) "fiúk" viselkednek...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!