19 éves csajszik, mennyi korkülönbséget fogadtok még el? Esetleg egyénfüggő kinek mennyi a tök jó, vagy a túl sok? TÖBBI LENT!
MIN múlik még ez a dolog szerintetek?
MELYEK azok a tényezők, melyek pozitív irányba befolyásolják, hogy könnyedén elfogadjatok 10-12 évet?
MIN múlik még ez a dolog szerintetek?
MELYEK azok a tényezők, melyek pozitív irányba befolyásolják, hogy könnyedén elfogadjatok 10-12 évet?
Nézhet ki bármilyen fiatalon, nálam úgy a +6 év a maximum, esetleg +8, de azon felül nálam nem jöhet szóba senki. Ezt 36 évesen mondom, de 19 évesen is így voltam, illetve akkor még lentebb húztam meg a határt, akkor + 5 évnél max.
Ez nagyon egyénfüggő! Gondolj csak az öreg Faludy György esetére! :-)
Én egy túrán megismerkedtem egy 51 éves férfival. Annyira fiatalos kinézete volt, még a haja sem volt ősz sem, elhízott sem volt, hát azt hittem 1-2 évvel még nálam is fiatalabb! Ledöbbentem, amikor mondta, hogy 25 éves fia van, aztán kiderült, hogy ő maga 51!
Csapta nagyon a szelet, de nekem nem jött be, azok után meg, hogy megtudtam a korát, eleve tabunak tekintettem.
Egyszerűen nem és nem...
Nem is tudom mennyire helyesnek és szimpatikusnak kellene lennie ahhoz, hogy 10+ évvel páromnak válasszam?!! 19 éves koromban még ezt a kérdést sem lettem volna hajlandó feltenni.
De ez én vagyok.
Más nő meg egész máshogy gondolkodik.
Arra azonban figyelj, hogy a legtöbb nő, aki idősebb pasit választ, az azért teszi, mert az idősebb pasi általában már olyan egzisztenciával rendelkezik, hogy a nőnek a ..ggét is kinyalja, eltartja, megvesz neki mindent, amit magának nem tud megvenni...
Hozzáálláson azt értettem, hogy van, akiket maga a tény zavar, hogy valaki idősebb, meg vannak, akiket önmagában ez nem. Unokatesóm például 3 év korkülönbség miatt nem jött össze azzal, akit elvileg szeretett, bár ilyen esetben gondolom, ez inkább csak elvi kérdés, illetve a környezetnek való megfelelési vágy.
Amit #4 mondott, az meg szerintem alapvető kéne, hogy legyen, korkülönbségtől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!