19 éves csajszik, mennyi korkülönbséget fogadtok még el? Esetleg egyénfüggő kinek mennyi a tök jó, vagy a túl sok? TÖBBI LENT!
MIN múlik még ez a dolog szerintetek?
MELYEK azok a tényezők, melyek pozitív irányba befolyásolják, hogy könnyedén elfogadjatok 10-12 évet?
Na szóval, itt is vagyok. A legfontosabb dolgok közé nekem olyanok tartoznak, hogy pl. 30-on felül se legyen besavanyodott személyiség, ne álljon meg számára az élet, hanem élvezze azt. Szeressen eljárni akár koncertekre, akár beülni valahová haverokkal, ilyesmik. Ha ilyen ember, akkor nagy valószínűséggel nem fogja zavarni, ha én is eljárok még bulizni, hiszen 19 évesen még van igényem rá. Mondjuk én korán kezdtem, 15 évesen, és elég sűrű volt ilyen szempontból az utóbbi 4 évem, szóval mára már egyáltalán nem nagy a buliétvágyam, mondjuk kéthavonta egyszer jön rám, hogy menni szeretnék, és akkor sem arról szól az este, hogy végigigyam az itallapot, meg vállalhatatlanul viselkedjek, hanem hogy kulturáltan szórakozzak pár barátommal. Tehát nekem az fontos, hogy ne húzza a száját, ha néha-néha elmegyek, sőt, ketten is el tudjunk menni mondjuk egy olyan együttes koncertjére, amit mindketten szeretünk. Fontos az azonos érdeklődési kör, legyen átfedés az általunk kedvelt időtöltési lehetőségek között, hiszen nagy korkülönbségnél még fontosabb, hogy ugyanazokkal a dolgokkal szeressük tölteni az időnket, mert ha ez nincs meg, úgy szinte lehetetlen. Nagyobb korkülönbségnél ez mondjuk jóval ritkább, de nem kizárt. Aztán fontos, hogy a céljaink, a jövőképünk, gondolkodásunk is hasonlóak vagy azonosak legyenek, értem ezalatt például azt, hogy ki mikor akar gyereket vállalni, mikor akar esküvőt, akar-e egyáltalán, ilyesmik. Ez is baromi nehéz nagyobb korkülönbségnél, de szintén nem lehetetlen. Nagyjából ezek a "speciális" elvárásaim nagyobb korkülönbségnél. Nyilván vannak még olyan dolgok, amik számítanak nekem egy kapcsolatban, de azok általános érvényűek, ugyanúgy vonatkozik egy velem egyidős pasira, mint egy nálam 13 évvel idősebbre.
Az én párommal mondjuk baromi nagy szerencsém volt, van, meg is becsülöm, hogy rátaláltam. Ahogy írtam, én 19 vagyok, ő pedig 32, ősszel lesz 33, de egyáltalán nem érződik. Lökött, túlnyomórészt korához képest komolytalan, az életet élvező, koncertezős, eljárogatós, laza életvitelű, otthon véresen komolyan xboxozó, minden őrültségben bennelévő férfi, és imádom. :) Abszolút nem érdekel a kora, mert nem nyom semmit a latban kapcsolati szempontból. Nagyjából ugyanakkor akarunk gyerekeket is, házasodni egyikünk sem akar, szóval tényleg semmi gond nem származik abból, hogy éppenséggel 13,5 évvel idősebb nálam. Mondjuk tényleg a felfogás a lényeg, egy olyan 32 évessel, akinek teljesen más a felfogása, a tervei, a jövőképe, mint nekem, azzal biztos nem működne. De ilyen esetben egy 20 évessel sem... Ezek tényleg csak számok. :)
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!