Igaz? Vagy csak tul reagalom?
Ne haragudjatok hagy maradjon legyszives par hozza szolasig napokig vartam h valako valaszoljon .. De it sok ember van koszonom <3
15 hetes vagyok a story..
furodtem a jo kad meleg vozben.. Es altalaban szoktam par cseppet pisilni es nem reg ota valami furcsa erzes 1-2 masodpercig tart elpszor nem erdekelt de most kicsit frl figyelteltem... Oda tetzem a hasamra a kezem es ereztem hogy meg mozdult meg ijjedtem de gondoltam csak meg ugrott az ujjam es szoval ugyan aut csinaltam 5 perc mulva megint jott egy pici pisi es egy kicsit erosrbben tettem oda a kezem epphogy es eskuszom hogy ez o volt egy kis pillanatra ereztem h egy ponton meg mozdult..Szerintetek ez a baba volt vagy en viszem tulzasba? bocsanat
Jo meleg vizben nem tanácsos most fürödni, mivel napokkal ezelőtt volt,gondolom nem történt semmi azóta. A baba mozog egyre többet, persze,hogy érzed.. a pisit nem teljesen értem, nem tudod visszatartani vagy miért nem mész el elötte?
Az irásod meg borzalmas katyvasz,de kb a lényeg,hogy mozog a baba
Most mi van??
Hasadra tetted a kezed ès pisiltèl abba a vízbe, amiben fürdesz!!?
Fuss már neki mèg egyszer, mert ez egy baromság, amit leírtál!
Off:
Ezt kiírtad tegnap is, csak akkor a “szülés” volt a kategória, most pedig a “terhesség megszakítása”. A különbség csak annyi, hogy ehhez írtál valami bevezetőt, amit szintén nem lehet érteni.
Valójában azt sem értem, hogy mi köze van az inkontinenciádnak szerencsétlen babádhoz. Vagy mire akarsz azzal utalni, hogy “ 5 perc múlva megint jött egy pici pisi “ ? Egyáltalán minek osztod meg velünk azt a tényt, hogy belepisilsz a vízbe, amiben fürdesz?
On: általában a 18-22. hét között lehet érezni az első magzatmozgást, ez lehet korábban is, ( ha mondjuk második terhesség, már tudja az anya, hogy mire figyeljen ) de lehet később is, pl ha mellső falon tapad a méhlepény.
Off: ez a magyar nyelv megcsúfolása, remelem ezért kérsz bocsánatot az eszmefuttatásod végén.
Ez a pici pisi valami fura abberáció vagy inkontinencia vagy igénytelenség?
Terhesen nem fekszünk forró vízbe! 15 hetesen korai érezni, max. annyi mintha buborék lenne vagy bélmozgás.
Miért a terhesség megszakításhoz írtál?A forró vízzel az a célod, hogy elvetélj?
Kiakadt:
.
Ha nem magyar anyanyelvű lennél, akkor is különben írnál.
Így viszont csak (rossz) játék, amit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!