Igaz? Vagy csak tul reagalom?
Ne haragudjatok hagy maradjon legyszives par hozza szolasig napokig vartam h valako valaszoljon .. De it sok ember van koszonom <3
15 hetes vagyok a story..
furodtem a jo kad meleg vozben.. Es altalaban szoktam par cseppet pisilni es nem reg ota valami furcsa erzes 1-2 masodpercig tart elpszor nem erdekelt de most kicsit frl figyelteltem... Oda tetzem a hasamra a kezem es ereztem hogy meg mozdult meg ijjedtem de gondoltam csak meg ugrott az ujjam es szoval ugyan aut csinaltam 5 perc mulva megint jott egy pici pisi es egy kicsit erosrbben tettem oda a kezem epphogy es eskuszom hogy ez o volt egy kis pillanatra ereztem h egy ponton meg mozdult..Szerintetek ez a baba volt vagy en viszem tulzasba? bocsanat
'Fürödtem egy jó kád vízben, és ÁLTALÁBAN szoktam pár cseppet pisilni...'
Valakinél úgy látszik ez természetes, és általános... Kíváncsi vagyok -nem, inkább mégsem-; hogy mire fogod (tudni) tanítani azt a szerencsétlen gyereket...
Ja! És arra a strandra sem mennék, ahova jártok...
Úristen! Van aki még mindig a sötét középkorban él; tisztára, mint a Hegylakóban- itt ragadtak...
Jóisten gyere le...
Hogy lehet így írni?!
Mikor visszaolvastad, nem láttad a három tucatnyi hibát a szövegben? Vagy szerinted ez jó így?
Nem is baj, hogy jön a gyerek, anyuka legalább vele együtt tanulhat nyelvtant általánosban.
Kérdező
Fuss neki még egyszer mert nem lehet érteni mit akarsz kérdezni
Nem hiszem el,hogy nem lehet kiírni egy normális kérdést??
Össze-vissza írsz.
3x elolvastam és nem tudom értelmezni. Foggalmam sincs mit akarsz mondani azzal hogy pisilsz.
Próbáld meg ÉRTELMESEN LEÍRNI MIT AKARSZ!!!!!
A baba mozgása? Lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!