Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én reagálom tul? Tényleg nem...

Én reagálom tul? Tényleg nem lenne szabad?

Figyelt kérdés
Az apukám 4napja halt meg,27 hetes terhes vagyok,a temetést egyedül intézem.Naponta többször sírom el magam,de a férjem előtt már nem is merek sírni mert szinte dühöng miatta.Nagyon haragszok most rá,és borzasztó rosszul esik hogy igy kezeli ezt a helyzetet.Aggodik hogy emiatt baja lesz a babának,emiatt egyébként én is aggódom,de akkor sem kellene kiabálni velem és dühöngeni ha siratom az apukámat.Vagy nem?Én vagyok tul érzékeny,
2017. máj. 11. 09:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Nem vagy túlérzékeny, a férjed tapló, már bocsánat. Ha magadba fojtod az mivel jobb? Nem direkt idegeskedsz, hanem gyászolsz.

Nyilván a felhőtlen terhesség a legjobb, de ettől nem lesz baja a babának.

2017. máj. 11. 09:50
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem reagálod túl. Meghalt az apukád, mikor az enyém halt meg, nem voltam terhes, mégis egyfolytában sírtam hetekig. A terhesség végett még érzékenyebb vagy. A férjed egy érzéketlen bunkó, már ne haragudj. A babának nem lesz baja, emiatt ne aggódj! :)
2017. máj. 11. 09:59
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Én a gyerek apját veszítettem el a baba 20 hetes korában. Nekem kellett intézni mindent. Azóta már nagy, és nem lett semmi baja. A férjed meg leginkább legyen együttérző és támogató...
2017. máj. 11. 10:00
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Különben ha a férjed a baba miatt aggódik, akkor ne kiabáljon veled, amitől még rosszabbul érzed magad...
2017. máj. 11. 10:00
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Én 26 hetes voltam amikor édesapámat rohammentő vitte kórházba életmentő műtétre. Kilyukadt a gyomra. Műtét után közölték,hogy áttétes daganatot találtak nála...

A terhességem hátralévő része avval telt,hogy azt vártam mikor szólal meg a telefon a rossz hírrel! Éjjel nappal bőgtem,nagyon ki voltam készülve! Aztán szülés után 3 hónappal halt meg! :-(

A kislányom azóta 8 éves és semmi baja! Attól hogy a gyász és a fájdalom miatt sírsz,nem lesz semmi baja! Attól inkább,ha a párod veszekszik veled és emiatt idegeskedsz!

Próbáld megbeszélni vele ezt az egészet! Avval csak árt Neked ha kiabál veled!

2017. máj. 11. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:
89%

Részvétem apukád miatt.

Nekem a terhességem alatt került anyu kórházba. Sajnos már nem láthatta az unokáját, mert nem tért magához. :-(

Sokat sírtam én is.... sőt a védőnők is azt mondták jót tesz, mert csökkenti a fájdalmat...

Ráadásul a babám is kórházban volt születése óta....

Én akkor sírtam mikor egyedül voltam. A párom mellett nem vagyok már képes rá. Sajnos ő se tud együttérző lenni.... Persze van hogy nehéz a könnyeket visszatartani.... ilyenkor a WC-be vonulok el.

2017. máj. 11. 10:26
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha ennyire félt, miért is nem ő intézkedik legalább??? Gratulálok a támogató magatartásához!
2017. máj. 11. 10:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!Azt gondoltam én vagyok hisztisebb....sajnos nem tudja kezelni az ilyet helyzetet,kedves,gondoskodó de nem tud másokkal együtt érezni.Már én sem sírok előtte,próbálok elbújni....csak nem tudom majd a koporsó fölött is fapofával kellene e ülnöm? :/
2017. máj. 11. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Először is őszinte részvétem kedves kérdező :(

Nagyon sajnálom, hogy a párod így áll a dologhoz, mert így szerintem csak megnehezíti a dolgodat. Ha melletted lenne, támogatna ebben, a vállán sírhatnád ki magad, akkor segítene neked is és a gyermekének is. Próbáld ezt elmagyarázni neki, hátha előbb vagy utóbb megérti, mert egy ilyen dologra a kapcsolatotok is rámehet. Én voltam már hasonló helyzetben, igaz, nem voltam terhes, de elveszítettem egy barátomat, a párom ugyanígy állt a dologhoz, kiakadt, hogy sírok és akkor majdnem elváltunk, mert nem bírtam megérteni, hogy a férjem, a szerelmem, hogy nem érzi át a bánatom.

Kitartást és erőt kívánok neked.

2017. máj. 11. 13:37
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

Először is, fogadd őszinte részvétemet a téged ért veszteség miatt!

A saját férjed előtt titkolnod kell azt, hogy gyászolod a 4 napja meghalt apádat, mindezt 27 hetes terhesen?

És te "kedves, gondoskodó" pasinak hívod?!

Miközben egyedül intézed a temetést, ebben az állapotban, és ő nincs veled?

És még neki van oka dühöngeni?!

Tudom,hogy most nehéz, de: állj elé, nézz a szemébe, és közöld, hogy 4 nappal apád halála után, miközben félidőn túli terhes IS vagy az ő gyerekével, ELVÁROD a támogatást. Szóban és tettben is. És szégyellje magát amiatt, hogy ez számára nem alapvető dolog.

Mi az,hogy kiabál veled?!

2017. máj. 11. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!