Lombikos terhességnél tényleg nem szabad szexelni? Akkor sem ha minden rendben? Ti szexeltetek?
Verboseg es mehosszehuzodas, ezeket okozza az orgazmus vagy az orgazmuskozeli allapot. Ezek meg vetelest, koraterhesen, ha meg nincs atombiztosan megtapadva a magzat.
Ha ilyen nehezen lehet gyermeked, siman kibirod szex nelkul az elejen. Kerdezd megaz orvosod.
Első terhességemnél 26-ik héten szex közben erősen vérezni kezdtem (előtte teljesen probléma mentes volt a terhesség),szerencsére nem lett gond,kaptam gyógyszereket infúziót. Onnantól eszembe sem jutott,hogy együtt legyünk. Második terhességemnél elvetéltem a 6ik héten(nem volt szex,nem ezért történt). Harmadiknál amint pozitív lett a teszt nem voltunk együtt ,egészen a szülés utáni 6 hetes kontrollig.
Ha a gyerekemről van szó,szerintem bármeddig ki lehet bírni,főleg ha nehezen jön össze.
Lombikos kismama vagyok. Nekem a beültetéskor mondták, hogy nem szabad szexelni. 4 hetesen mentem vérvételre, akkor nem került szóba, a 6 hetes ultrahangon rákérdeztem, akkor azt mondta, hogy persze, hogy lehet.
Az orvosodat kérdezd meg, hisz minden eset más. A babákhoz gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!