Minden rendben lehet? Milyen jelek vannak egy egészséges terhességnél?
Figyelt kérdés
Terhesség 7.hetében járok! Majd pénteken megyek elöszőr ultrahanra, kicsit aggódom,hogy minden rendben legyen! De a melleim feszülnek, hányingerem van,és fehérfolyásom is van!2009. ápr. 8. 13:58
1/4 anonim válasza:
Épp az a legfontosabb, hogy ne aggodalmaskodj! Ha egészségesen élsz, minden vizsgálatra eljársz, akkor rendben lesz a terhességed! Más egyebet nem tudsz tenni, csak kíméled magad, vigyázol magadra. Az UH-n már lehet,hogy a babád szívhangját is hallani fogod, ami minden anyát elérzékenyít. Jó babavárást!
2/4 anonim válasza:
Szia!Szerintem ne aggódd túl magad,ezek a terhesség jelei.Nálam is meg voltak ezek,sőt kisebb rosszúl léteim is voltak.A legszörnyűbb a hányinger volt és sajna nálam a terhesség végéig kitartott.DE teljesen egészséges kisbabám született!Szép baba várást!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. ápr. 8. 14:47
4/4 anonim válasza:
Most nem leszek nyerő. Sajna 12 hétig a vetélés gyakori .Tapasztalatból mondom. Én a fiam előtt 2 babát vesztettem el. Egy vetélés egy elhalt.
Jó tanács :nehezet ne emelj. Ne parázz. Persze ezt könnyű mondani. Én most is izgulok dokinál meg uh előtt ,hogy minden okés e. Pedig már 28 hetes kismami vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!