5-6 hetes terhességnél ha semmi más tunet nincs, mint a magas reggeli ho, még minden lehet rendben igaz?
Nyilvàn ezt igy nem lehet megmondani, de màr volt egy elhalt terhességem ès aggaszt, hogy semmi tunetem nincs az ég vilàgon. Csak a meg nem jott mensi (pozitiv teszt 1 hete :)) ès a reggeli 37 fokos testho. Amig nem csokken a homèrsèklet, termelodik a progeszteron. Addig nagy baj nem lehet, igaz?
Mikor jonnek a tunetek? Akàr enyhèk is? Semmi suru pisilès, èmelygès, fàradtsàg, cici feszulès...Nàlam egyenlore semmi :(
Jovohèten megyek eloszor orvoshoz.
Mintha én írtam volna ki a kérdést. Ugyan ezen örlődök én is. Az előző terhességem 8 hetesen halt el és az ég vilàgon semmit sem éreztem, hogy baj lenne,pláne hogy voltak tünetek dögivel. Most 6 hetes vagyok és semmi tünet. Az elmúlt héten kb 10 percenként tudtam volna pisilni járni de már ezt se érzem. A hőm 37.1-37-4 között mozgott a mai meg 36.8. Lehet minden oké és csak én aggódom túl; de nálam is úgy van, hogy az előző terhesség rànyomja kicsit a bélyegét a mostanira.
Drukkolok mindannyiunknak hogy rendben legyen minden :-)
Koszonom Neked is kedves elozo a vàlaszod!
Akàr ki akàr mit mond, aki màr jàrt ugy sajnos, mint mi, az nem tud nem aggodni. En is probàlom pozitivan, nyugodtan kezelni az uj àllapotom, de sajnos az emlèkek most mèg inkàbb felszinre tornek.
Nekem azota sincsenek tuneteim, de legalàbb probàlom ugy felfogni, hogy azon nem gorcsolok, hogy mi van, ha hirtelen elmulnak...(Nem mintha a hirtelen elmulo tunetek minden esetben bajt jelentenènek, vagy a meglèvok mellett nem lehetne problèma...)
En pènteken voltam eloszor uh-n, akkor 6 hetes 4 napos voltam a mazat mèretei szerint (èn is igy szàmoltam) volt szép eros szivhang. Innentol fogva tènyleg csak a jora, szépre probàlok gondolni, sokat beszélek hozzà, hogy mennyire szeretjuk ès vàrjuk Ot :) A multra probàlok nem gondolni.
Minden jot kivànok Neked is, oszintèn, tiszta szivbol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!