Lombikos terhességnél tényleg nem szabad szexelni? Akkor sem ha minden rendben? Ti szexeltetek?
Lombikkal lettem ikerterhes. Nagyon vigyáztunk; ezért leszívástól már egyáltalán nem szexeltünk. Ameddig tartott, addig álomterhességem volt: semmi panasz, semmi rosszullét. Sajnos ennek ellenére a 20. héten mégis elvetéltem a gyermekeinket, és annak sem volt semmi előjele; csak amikor már nem lehetett semmit sem tenni...
Akkor sem kockáztattam a szex-szel semmit, és a következő beültetés után is így fogunk tenni. Nekünk a gyerek a fontosabb... Kibírható.
Kérdezd meg az orvost, nem a többi kismamát. Én itt olyanokat olvasok gond nélkül teherbeesőktől is, hogy hihetetlen. Ezt se csináld, azt se csináld, semmit se szabad, csak zabálj kekszet, meg pogácsát félóránként...
Nekem az orvosom az első vizsgálatnál annyit mondott, hogy mindent lehet csinálni, szexeljek, sprotoljak, sőt minél többet sportoljak, majd ha valami van, ezen csak akkor kell módosítani, addig pont, hogy nem. És minél kevesebbet egyek. Neki az a véleménye, ha mozástól meg szextől megszakadnának a terhességek, akkor kihalt volna az emberiség és abortuszra se lenne szükség. Nem is volt semmi bajom. Emlékszem még a lovaglásra is azt mondta, hogy azt is csak akkor hagyjam abba, ha már akkora hasam lesz, hogy nem kényelmes, addig meg csak nem kell leesni, de leeshetek a lépcsőről is, meg az nem terhesen se jó ötlet, amúgy nem árt semmi ilyesmi. Volt olyan ismerősöm, aki meg még a bicajra se ült fel "terhes vagyok" felkiáltással, csak kifeküdt 9 hónapig anélkül, hogy bármi baja lett volna...
11-eskének örülni kéne hogy nem ismeri a lombikos "szlengeket" és nem beugatni ha nem tud semmit az egészről. :)
Kedves Kérdező, ikres lombikos vagyok(még korai), nekem azt mondta a doki hogy a házasélet kerülendő.
Gratulálok és boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!