Miért nem szabad a terhes kismamának fájdalmat okozni?
A kérdés önmagában hülyén hangzik, de megmagyarázom. Épp arról olvasgattam, hogy szabad-e terhesség alatt szexelni, és tobb helyen is le volt írva, hogy használhatók pl. segédeszközök is, de csak ha azok nem okoznak fájdalmat.
Na mar most elgondolkodtam azon, hogy ez megis miért jelenthet problémát? Ilyen erővel akkor az is gond lehet, ha a kismama mondjuk lábát töri, vagy csak ki megy a bokája? Hiszen az is fájdalommal jár. Ti mit gondoltok erről? Miért lehet ez probléma?
Úgye nem rólad van szó kérdésedben?
Ha igen, inkább ne szülj!
Kedves második es negyedik hozzászóló, igazatok van. Most kissé naivnak érzem magam, mert bennem a cikkeket olvasva fel sem merült ilyesmi!
Csak hirtelen megfordult a fejemben, hogy milyen sűrűn csípődik be ideg a gerincemben, illetve a meglazult bokam is milyen sűrűn megy ki, és megijedtem, hogy ezek rizikófaktorok lehetnek.
Ara gondoltak,hogy a mellcsipeszt,korbácsot,seg g-golyót,pics.atágítót inkább majd szülés után használd.
De egyértelműen leírták szerintem,hogy mire gondoltak! Azzal meg,hogy kimegy a bokája,nagyon úgysem lehet mit kezdeni,megesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!