Lehetséges az, hogy 5 hónapos terhes kismamának nem is
látszik a hasa?
Figyelt kérdés
Egy regényt írok éppen, a 19. század második felében játszódik, és a főszereplőm abban a tudatban van, hogy a nem kívánt terhességét elhajtatta. De akkoriban az ilyesmi elég bizonytalan dolog volt, és nem is sikerült. A baba a pocijába úgy 5. hónapban mozdulna meg, és akkor jönne rá a szereplőm, hogy a baba mégsem ment el. Persze ezek után már nem akar semmilyen módon megszabadulni tőle. Na szóval lehetséges, hogy a baba nem látszik? Én még sosem voltam terhes, a környezetemben meg eddig csak nagy hasú kismamákat láttam.
Arra is kíváncsi lennék, hogy ki, hogyan érezte meg, mikor a picije először megmozdult.
Az már látszik sajnos, a te esetedben ezt kell, hogy mondjam!
2012. máj. 21. 15:21
4/25 mizuzizu92 válasza:
Szerintem alkat függő , a barátnőmön nem látszódott hogy 6 hónapos.
Nem is értem hogyan .
Első terhességem és 22 hetesen éreztem élősszőr , de jó nagy a hasam .
28 hkm
2012. máj. 21. 15:26
5/25 anonim válasza:
Barátnőd hasa 6 hónapos koráig lapos volt? :O
2012. máj. 21. 15:27
6/25 mizuzizu92 válasza:
igen nem egyáltalán nem látszódott , nem is értem hogy miért .
2012. máj. 21. 15:29
7/25 anonim válasza:
Hugom 22 hétes terhes, eddig 3 kg-ot hízott, nem látszik, ha nem testhez álló ruha van rajta. Nem túl vékony alapból de nem is duci, 170 cm és 65-70 kg szokott lenni, most 72. Én a kislányommal (2. baba) 6 kg-ot híztam szülésig, kb. a 20-22-ig hétig aki nem tudta hogy terhes vagyok nem jött rá az alkatomból. 173 cm vagyok, a terhességet 59-cel kezdtem, 64-gyel szültem.
2012. máj. 21. 15:30
8/25 anonim válasza:
mizuzizu92: Hány kg-os a barátnőd?
2012. máj. 21. 15:30
9/25 anonim válasza:
Egy barátnőm 7 hósan tudta meg hogy terhes, addig alig hízott, meg volt neki rendesen, nem volt rosszul, a baba nagyon lent feküdt és hátsó falon. A környezete sem vette észre, nem nőtt a hasa. A párja jegyzet meg annyit (utólag tudják hogy kb. 5-6 hósan) hogy mintha hízott volna egy kicsit hasra, meg combra.
2012. máj. 21. 15:32
10/25 mizuzizu92 válasza:
hát hogy most hány kg nem tudom , de 2 évvel ezelőtt született a kis fia , nem tudom most a saját súlyommal vagyok elfoglalva, hogy ne hízzak sokat a terhesség alatt :D.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!