Lehetséges az, hogy 5 hónapos terhes kismamának nem is látszik a hasa?
Egy regényt írok éppen, a 19. század második felében játszódik, és a főszereplőm abban a tudatban van, hogy a nem kívánt terhességét elhajtatta. De akkoriban az ilyesmi elég bizonytalan dolog volt, és nem is sikerült. A baba a pocijába úgy 5. hónapban mozdulna meg, és akkor jönne rá a szereplőm, hogy a baba mégsem ment el. Persze ezek után már nem akar semmilyen módon megszabadulni tőle. Na szóval lehetséges, hogy a baba nem látszik? Én még sosem voltam terhes, a környezetemben meg eddig csak nagy hasú kismamákat láttam.
Arra is kíváncsi lennék, hogy ki, hogyan érezte meg, mikor a picije először megmozdult.
Előre is köszönök minden választ.
Médea13
Köszönöm, a hozzászólásod.
Az étvágy változást, meg hogy furcsábban érzi magát, bele írtam. Önmarcangolása is van a tette miatt. Kívánósabb is, például éjszaka is kilopózik a kamrába enni...stb. De, mivel a környezetében nincs olyan nő, aki tudná milyen a terhesség, ezért nem tudja. Azokban az időkben azért nem lehetett mára már magától értetődő témákról kérdezni, beszélni.
A regény nagy része már megvan, csak ez a terhesség dolog fogott ki rajtam. De, lehet tényleg a negyedik hónapba írom át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!