Lehetséges az, hogy 5 hónapos terhes kismamának nem is látszik a hasa?
Egy regényt írok éppen, a 19. század második felében játszódik, és a főszereplőm abban a tudatban van, hogy a nem kívánt terhességét elhajtatta. De akkoriban az ilyesmi elég bizonytalan dolog volt, és nem is sikerült. A baba a pocijába úgy 5. hónapban mozdulna meg, és akkor jönne rá a szereplőm, hogy a baba mégsem ment el. Persze ezek után már nem akar semmilyen módon megszabadulni tőle. Na szóval lehetséges, hogy a baba nem látszik? Én még sosem voltam terhes, a környezetemben meg eddig csak nagy hasú kismamákat láttam.
Arra is kíváncsi lennék, hogy ki, hogyan érezte meg, mikor a picije először megmozdult.
Előre is köszönök minden választ.
Húú ez nem semmi! De legalább minden jó, ha a vége jó! :)
És tényleg mindig normálisan megjött neki? Bár gondolom ő nem az a görcsölős, erősen, egy hétig menstruáló nő. :D
Kedves Kérdező! Nem tudom, hogy hogyan mozgatod a főszereplődet, de ha írsz belsó monológokat, akkor hozzátehetnéd a kis önmarcangolást, hogy tényleg sikerült-e, és ha igen, akkor miért érzi magát olyan furcsán. Esetleg véreztetheted is egy kicsit, ami szintén feltkelthetné a szereplő gyanúját, de legyenek önmagát győzködő gondolatok is, hogy biztos, hogy elment a baba, mert mit tudom én, mondjuk az ember, aki elhajtotta nagy hírű babaelhajtó, vagy hogy nem is vagyok rosszul, bezzeg az xy azt mondja, hogy ilyenko rosszul van az ember. Beleírhatnád, hogy megváltozott az étvágya, mondjuk hogy több gyümölcsöt eszik (nem tudom, hogy a főszereplőd megteheti-e, hogy azt vegyen magának amit akar, vagy mondjuk lopnia kell).
Meg figyelj arra, hogy ne öltöztesd fűzőbe, mert az eléggé életszerűtlen lenne, hogy fűzőt hord és a baba kihúzza így az 5. hónapig.
Egyelőre ennyi jutott eszembe.
Remélem segítettem.
Ja! Még annyi, hogy az első mozdulatok mondjuk lehetnének olyanok, mint a bélmozgás, csak kicsit erősebb, vagy azt is lehet, hogy csuklik a baba és ilyen ritmikus "rángásszerű" érzése lenne a pocakjában, és rádöbbenne, hogy mi ez. Az én babám még nem adta tudtomra, hogy mocorog, pedig mocorog, csak még nem olyan erős, hogy én is érezzem. De a negyedik hónaptól már szokták érezni a kismamák. Szóval lehet, hogy azt az 5. hónapot át kéne variálni 4. hónapra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!