A babatol jöhetett vagy túl reagalom?
Figyelt kérdés
20+5napos babás vagyok ma a WC papíron valami barnat láttam de ez sem a beteten sem többszöri kitörles után sem látszott újra. Nagyon paras vagyok volt már két vetelesem bár azok 8-10hetesen.ha a babatol jött volna akkor nem áll el csak úgy és gorcsolok is nem igaz!? Ne haragudjatok hogy ilyet kérdezek hátha valaki megert. Köszönöm2016. dec. 17. 14:38
1/7 anonim válasza:
Jöhet méhből vagy hüvelyből, barnás folttal én akkor is orvoshoz mennék, ha csak egyszeri eset. Csak neki van esélye megmondani, mitől lehetett pl ha van valamilyen fertőzésed.
2/7 anonim válasza:
A babától nem jöhetett semmi. De menj el nőgyógyászhoz. Lehet hogy progeszteron pótlás kell.
3/7 A kérdező kommentje:
Igazából mikor elveteltem és baj volt gorcsoltem és nem állt "el" a folyás ha onnan jött. A picurka is mocorog tényleg nem tudom mi lehetett de köszi a válaszokat
2016. dec. 17. 14:43
4/7 anonim válasza:
Ezért kéne el menned Nőgyógyászhoz.
5/7 anonim válasza:
En is ranezetnek biztos ami biztos.
Bar tavaly 16 hetesen nekem is volt kisebb barnazasom, ugyan nem rogton, de nem sokkal ra voltam orvosnal. Nem derult ki h mi okozza.
6/7 A kérdező kommentje:
Azóta sincs semmi sem. De hétfőn ranezetek biztos ami biztos
2016. dec. 17. 15:57
7/7 anonim válasza:
Talán egy ér pattant el de jobb ha megnéz egy doki! Nekem mondjuk a méhszályam kezdett nyilni 23 hetesen! Ezért jobb orvoshoz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!