Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A babatol jöhetett vagy túl...

A babatol jöhetett vagy túl reagalom?

Figyelt kérdés
20+5napos babás vagyok ma a WC papíron valami barnat láttam de ez sem a beteten sem többszöri kitörles után sem látszott újra. Nagyon paras vagyok volt már két vetelesem bár azok 8-10hetesen.ha a babatol jött volna akkor nem áll el csak úgy és gorcsolok is nem igaz!? Ne haragudjatok hogy ilyet kérdezek hátha valaki megert. Köszönöm
2016. dec. 17. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jöhet méhből vagy hüvelyből, barnás folttal én akkor is orvoshoz mennék, ha csak egyszeri eset. Csak neki van esélye megmondani, mitől lehetett pl ha van valamilyen fertőzésed.
2016. dec. 17. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A babától nem jöhetett semmi. De menj el nőgyógyászhoz. Lehet hogy progeszteron pótlás kell.
2016. dec. 17. 14:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazából mikor elveteltem és baj volt gorcsoltem és nem állt "el" a folyás ha onnan jött. A picurka is mocorog tényleg nem tudom mi lehetett de köszi a válaszokat
2016. dec. 17. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kéne el menned Nőgyógyászhoz.
2016. dec. 17. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:

En is ranezetnek biztos ami biztos.

Bar tavaly 16 hetesen nekem is volt kisebb barnazasom, ugyan nem rogton, de nem sokkal ra voltam orvosnal. Nem derult ki h mi okozza.

2016. dec. 17. 15:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Azóta sincs semmi sem. De hétfőn ranezetek biztos ami biztos
2016. dec. 17. 15:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Talán egy ér pattant el de jobb ha megnéz egy doki! Nekem mondjuk a méhszályam kezdett nyilni 23 hetesen! Ezért jobb orvoshoz menni.
2016. dec. 17. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!