Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek én reagálom túl...

Szerintetek én reagálom túl vagy túl lazák voltak velem?

Figyelt kérdés

legutóbbi uh szerint 25mm-re van a méhlepény a méhszájtól ("alsó széle a passzív szakaszra ráterjed").

tegnap előtt barnáztam, sírva mentem be a kórházba, megvizsgáltak, nem találtak semmit, majd kérdezték, hogy miért ijedtem meg ennyire, hisz tudom, hogy mélyen fekszik a lepény, sőt ráterjed, tehát nincs semmi meglepő ha barnázok, nyugodjak meg, ha szeretnék, maradhatok pár napig, de nem kell...

orvosom is tud róla, hogy mélyen van a lepényem, de azonkívül, hogy közölte, házasélet után vérezhetek, semmi eltiltás nincs. nem maradtam a kórházban, dokimmal telefonon beszéltem, szerintem nincs semmi teendő

persze nem szexelünk, sokat fekszem, pihenek, de nem értem a helyzetet. én parázom túl és nem kéne ezzel foglalkoznom, vagy ez azért veszélyesebb mint ahogy azt beállítják? félidős vagyok amúgy, sok van még hátra!

2016. ápr. 16. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A méhlepény helyzete változni szokott.nagy valoszinű hogy nem lesz a mehszaj környékén sem később.
2016. ápr. 16. 17:08
 2/5 A kérdező kommentje:

igen, abban bízom én is, de olyan rémtörténeteket olvastam neten, azért fekszem. egyébként még azt se mondták, hogy pihenjek...

de akkor biztos én parázom túl :)

2016. ápr. 16. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"persze nem szexelünk" de nem azt írod, hogy nincs eltiltás, csak azt mondta a dokid, hogy természetes, ha utána vérzel?

a lepény mozogni fog, az enyém is folyton mozgott. ha a dokid azt mondja, a vérzés természetes, higgy neki, vagy keress olyan orvost, akinek adsz a szavára. Az nagyon fontos terhesség alatt. Még dönthetsz másként, csak félidős vagy még.

Azért "állítják be" nem veszélyesnek, mert nem az. Erre is áll, amit mondtam az előbb, vagy megbízol az orvosodban, vagy nem. Ha nem, nem szabad nála terhesgondoztatni, mert aztán meg szorongsz.

2016. ápr. 16. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
EZ egy állapot, hogy a méhlepény a méhszájhoz közel van. Ezzel nem tudnak mit csinálni, ezért nem kell befeküdni a kórházba. Ahogy nő a méh, a méhlepény el fog mozdulni majd. Kíméld magad, de azért nem kell egész nap feküdnöd.
2016. ápr. 17. 09:26
 5/5 A kérdező kommentje:

amikor a dokimnál voltam akkor még szó sem volt vérzésről.

most meg ugye azzal beszéltem aki bent volt ügyeletesként, tehát a dokimat nem cserélem le.

nekem továbbra is furcsa ez a lazaság, főleg vérzés után, de megnyugtattatok és igyekszem nem túlparázni :)

2016. ápr. 17. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!