Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én reagálom túl?

Csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

20 hetes terhes vagyok és kaptunk egy babakocsit ismerősöktől, de nagyon nagy és nagyon nehéz is, üresen alig bírtam megmozdítani, és ami még durvább, hogy a párom aki nagyon jó erőben van alig bírta feltolni a lépcsőn, másodjára sikerült neki, és amikor felemelte panaszkodott,hogy nagyon nehéz. Azt mondtam, hogy vegyünk inkább egyet ami könnyebb és kevesebb helyet foglal.

Tegnap ezt elmeséltem apósoméknak és erre apósom azt mondta, hogy minek nektek másik babakocsi, az a baj veletek (velem és a párommal) hogy le vagyunk pukkanva és nem bírjuk a strapát. Amúgy is fáradt és nyűgös voltam, mostanában nem egyszerű a munkahelyemen sem és kicsit fáradékonyabb vagyok a terhesség miatt is. Annyira kiborított, hogy sírtam is. Jó, apósomról tudni kell, hogy elég csipkelődős humora van, de ez még ennek tudatában is nagyon rosszul esett. Szerintetek túl reagálom?

2015. febr. 27. 12:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálod, de ez a terhesség miatt van. Vegyetek szépen egy másikat, ha anyagilag nem gond, apóssal meg ne foglalkozz, nem hiszem amúgy, hogy meg akart bántani.
2015. febr. 27. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem érdemes ezen kiakadni. Vegyetek egy másikat, a böhömöt pedig vidd át apukáékhoz ottani kocsinak. Majd tologathatják benne az unokát.:)
2015. febr. 27. 13:11
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

:) Igen, túlreagáltad. Főleg, hogy tudod, milyen humora van apósodnak. Na, meg az anyósok, apósok már csak ilyenek, a fiatal generáció már csak ilyen nyeszlett. :)

Nyugi! A terhesség ilyen. Sok mindent túlreagálunk ilyenkor. :)

Boldog babavárást!

2015. febr. 27. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
24%

Túlreagálod. Ennyiért bömbölni? Vegyetek könnyebbet és kész.

Csak úgy halkan kérdezem meg, hogy miféle férfi a párod, hogy egy üres babakocsi kifog rajta? A gyereket majd emelődaruval fogja megmozgatni, vagy hogyan fogja felvenni, ha már a babakocsi is nehéz neki? Bizony, puhányak vagytok.

2015. febr. 27. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell foglalkozni, vegyetek másikat ha megengedhetitek magatoknak. Amúgy a legtöbb kocsi nehéz, a miénk csak 10 kg volt ugyan, de általában 15kg szoktak lenni. Sajnos egy kismamának izmosnak is érdemes lennie :( mert bizony fel a buszra, le a buszról, aluljárón át stb. nem könnyű....
2015. febr. 27. 13:19
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Túlreagálod, olyat vesztek/szereztek, ami kényelmes, és anyagilag belefér. Kínálat, mint égen a csillag. Szóval hajrá. És a hormonok viccesek tudnak lenni. :)
2015. febr. 27. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:
nálam kisággyal volt hasonló gond, olyat akart anyukám ránk sózni ami be se fért volna. nagyon óvatosan elmondtam neki hogy nem lesz jó, kisebb fér csak be stb. olyan sértődést vágott le hogy napokig nem beszéltünk.. persze utána kibékültünk és hagyja ezeket a dolgokat. a segítsége innentől csak a ruhavásárlásra korlátozódik szerencsére, bár avval nem tud leállni és már most 3 évre valót összevásárolt használt ruha boltban...de ez a kisebb gond inkább:)
2015. febr. 27. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen túlreagálod :) Én 1 éven keresztül cipeltem fel az első emeletre a kb 20 kilós babakocsit, természetesen gyerekkel együtt, szóval tudom miről beszélsz :) Ha nem jó akkor vegyetek újat. Boldog babavárást.
2015. febr. 27. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!