Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Neharagudjatok de lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neharagudjatok de lenne egy kèrdèsem. Amit nem èrtek ezzel az eljegyzèsi dologgal Ti hogy vagytok vele? Titeket mikor jegyeztek el? Gondolom nem 2-3 èv utàn?! 24/L

Figyelt kérdés
1 hete csak azt olvasom hogy,ez 24 az 26 èves meg mèg nem kèrtèk meg a kezüket meg hogy majd a pasi tudja! Magyaràzzàtok màr, el nekem hogy mennyi a tènyleges "reàlis" idő, hogy eldöntse a pali hogy mikor kèri meg a hölgyik-e kezèt?? Èn is 24 vagyok 3,8 ève èlünk együtt a kezdetektől, de engem nem èrdekel ez a dolog! Nekem elèg lenne egy civil partnersègi pappìr, màsnak meg gyűrű kell meg esküvő.?! (Èn nem èrtem ezt!)
2020. júl. 4. 09:41
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as vàlaszolò a pàeom 38s èves! ;)
2020. júl. 4. 13:47
 22/45 A kérdező kommentje:
Pàrom*
2020. júl. 4. 13:49
 23/45 anonim ***** válasza:
88%

"Ha el vesz el , ha nem nem! Nem ez a fontos!!"

Egyrészt, ez nagyon gáz hozzáállás. Normális esetben a házasság egy hosszútávú, komoly döntés, ami a pár mindkét tagjára hatással van. Ennek megfelelően ennek egy közös döntésnek kell lenni.

Másrészt, hogy kinek mi a fontos, egyéni dolog. Ha neked nem fontos, semmi gond, csak olyan párt keress, akinek szintén nem fontos. Bár ez a fontos-nem fontos is érdekes dolog. Több olyan nőt is ismerek, akik nagyon hirdetik, hogy nekik mennyire nem fontos a házasság, és hogy így úgy nem számít, anélkül is jól elvannak... Közben meg férjükként hivatkoznak a pasijukra. Persze értem én, én is gáznak érezném, ha 40+-osan 2 gyerekkel még mindig csak a pasim csaja lennék. De őket nem zavarja, áááá dehogy, nekik nem fontos.

2020. júl. 4. 14:02
 24/45 A kérdező kommentje:
Ha szeret valaki valakit akkor nem annyira fontos.. Plàne ha el is vannak.Nekem senki nem kell.! Èn èrtem mit ìrsz igazad van.. de nem mindenki àll a hàzzassàghoz.
2020. júl. 4. 14:23
 25/45 anonim ***** válasza:
90%
Akkor 14 évvel idősebb nálad és szinte gyerekként vágtál bele, tehát anyagilag szinte biztos, hogy ő tett a közösbe jóval többet. Nagyon elnézést, ha nem így van, de az szokott a tipikus lenni ilyen felállásnál, hogy ő már egyszer megégette magát és nem bízik benned (senkiben) annyira, akkor sem, ha (most) szerelmes, csak jól akarja érezni magát, amíg megéri és nem változtok két irányba vagy történik bármi más. Az biztos nem válasz, hogy "az csak egy papír" meg "nem fontos, csak a szerelem", mert akinek tényleg mindegy, azt nem tartja vissza a félelem attól, hogy feladja a kiskaput. Döntsd el, hogy neked ez elég-e, elfogadod-e őt így. Jogilag más egy házasság, akkor is, ha pl. egy gyerek vagy akár hitel néha tartósabb kötelék sajnos.
2020. júl. 4. 14:39
 26/45 A kérdező kommentje:
Nekem a szeretete èri meg. Meg a mindennapi törődèse. Ő mèg nem volt nős, de nem is vàrom el tőle.! Mi ìgy szeretjük egymàst.
2020. júl. 4. 14:43
 27/45 anonim ***** válasza:
75%

A kettő között kimaradt.

23 évesen jegyeztek el, és több, mint 3 éve együtt voltunk.

Szerintem ez se túl korán, se túl későn.

2020. júl. 4. 21:50
 28/45 A kérdező kommentje:

Igen ilyen köztes idő!

De, gondolom közös megegyezès volt..

2020. júl. 5. 21:56
 29/45 anonim ***** válasza:
0%
Azért az nagyon gáz, hogy egy idézetet a Bakterházból lepontoztatok. Ennyire nyiltan kiállítani a műveletlenségről a bizonyítványt, még itt is ciki :D
2020. júl. 5. 23:00
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a fontos. Ha szeretsz valakit, akkor az esküvő egy szép megpecsételése a kapcsolatnak. Nyújt egyfajta biztonságot, hogy ez nem olyan kapcsolat, mint az összes többi, hanem itt már papíron is egymáshoz tartozunk, közös a nevünk, képviselhetjük egymást bizonyos ügyekben, stb.
2020. júl. 6. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!