En teljesen hulye vagyok ehez de van egy gepem amibe hasznaltan vasaroltam mindent osszerakattam es mikor bekapcsolom jelszot ker ubuntu rendszer van rajta hogy tudnam bekapcsolni csokkentett modban neharagudjatok a hulye kerdesert!?
Egy fapados telepítés nagyon egyszerű az Ubuntunál.
fogsz egy DVD-t (cd-re nem fér rá) innen letöltöd: [link] és átmásolod.
Így lesz live DVD-d. Azért live, mert telepítés nélkül is el tudod indítani. Utána pár egyszerű kérdést tesz fel, amire még a legegyszerűbb ember is tudja a választ. Pl időzóna, nyelv, billentyűzettípus, és máris települ magától. Max 30 perc, és készen vagy. Ezért szervizbe vinni pénzkidobás. Persze ha akarsz, jobban is el lehet bíbelődni vele, jól be lehet lakni, stb. de ha ezt folyton a szervizes csinálja, akkor sohasem tanulod meg, és hidd el, hogy ő sem lesz maximalista, vagyis csak annyira csinálja meg, hogy működjön, azt meg amúgy is megteszi.
Ha feltelepíted az Ubuntut, egy rakás program automatikusan felkerül, pl. Office is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!