Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok dönteni. Tényleg én vagyok a hülye?
Figyelt kérdés
Én 18 vagyok a "vőlegényem" 27 éves.Régóta együtt vagyunk,másfél éve együtt is élünk.Mostanában alkalmi munkái vannak,de múlt héten adódott egy lehetősége.Egy jól fizető állásnak tűnt,de cserébe sokat kell vidéken dolgoznia.Az én elképzelésem egy tökéletes kapcsolatról az,hogy a pár nincs külön.Sokak szerint ez hülyeség és minden a pénz!Én úgy gondolom ha ez fordítva történt volna nekem eszembe sem jutott volna hogy elmenjek nélküle dolgozni,akkor inkább összehúzom a nadrágszíjat és nem eszek...de külön nm válok,én ilyen beállítottságú vagyok.Én már a múlt héten mikor jött ez a lehetőség akkor mondtam neki hogy ebbe én nem megyek bele,de ekkor még nem volt biztos a meló.Azonban hétfőn jött neki egy telefon hogy "kiválasztották"mehet,ha gondolja.Ezt meg sem beszélte velem,úgy tűnik a véleményemre ismét nem adott semmit,és elment ma.Azzal vigasztalt,hogy ez csak egy próba...próba ami már vidéken kezdődik,igaz egyelőre csak 2 nap.De bánt hogy nem érdekli a véleményem,és az is hogy hiába mondtam neki hogy így oda ne menjen,úgy tűnik elmegy..."adtam"magunknak egy próbát és oké,mondtam menjen el erre a 2napra,meglátja tetszik-e neki vagy sem,de nézőpont elé állítottam,és azt mondta neki ha a jövőben is elfogadja a munkát én gondolkodás nélkül szakítok...megértettem vele hogy ennek tudatában döntsön...én nem vagyok/leszek arra képes hogy olyannal építsem a jövőmet akinek bármikor szólhatnak a munkahelyén hogy holnaptól irány vidék határozatlan ideig...bennem van a hiba?
Miért van mindenki lepontozva? A kérdező piti bosszúja? :P
2010. júl. 28. 15:43
42/49 anonim válasza:
Szakíts vele, jobban fog járni a srác. Te még nagyon gyerekesen gondolkozol, kicsit még lakj anyukáddal amíg kikupálódsz.
2010. júl. 28. 16:41
43/49 anonim válasza:
Szerintem meg nem benned van a hiba. Az én párommal is ez volt az elején. A párom szakács. Suli után első munkahelye olyan volt, hogy mindennap meló neki reggeltől reggel 9től este 9ig. Na ugye bár vasárnap szabad neki, de azt tudni kell h 50 km van közöttünk és alapból heti 3x talizunk. ezzel a munkával meg ennyi se lett volna. Azt mondta kipróbálja, hogy milyen lesz így. egy hétig bírta csak és ott is hagyta a helyet, főleg h én azona héten kórházba voltam műtét miatt. Akkor megfogadta hogy nem érdekeli a pénz, és csak olyan munkahelye lesz, hogy áldozzon időt a családjára. Most nyáron jegyezett el. én 18 ő 20 éves. Lehet fiatalok vagyunk és ezért gondoljuk így nem tudom. de neki fontosabb a család, mint a munka. Szerintem nem te vagy a hibás és jól látod, mint veled egykorú én is így látom. nincs értelme ezen rágódnod. Szerintem mond meg neki hogy válasszon, mert neked ez így nem jó. Am az elején nekem is mondta a barátom h megértőbb lehetnék e téren. de úgyis rádöbben h neked van igaza. enyém is rádöbbent. ha szeret akkor nem bírja ki sokáig nélküled.
2010. júl. 28. 16:45
44/49 anonim válasza:
Ez hülyeség,megmondja neki,a csávó meg valószínű tapsikol majd örömében hogy lesz végre ürügye megszabdulni egy akadálytól,és végre felnőtt nővel lehet majd ,aki tudja mi az élet...és tudja mi az h munka,18 évesen sokan már 12 óráznak.De van aki már 17 évesen gürcöl,te nagyon gyerek vagy még,és életképtelen leszel ha igy folytatod.
2010. júl. 28. 16:54
45/49 OliaTIRA válasza:
ez miatt akarsz szakitani? te nem vagy normalis. . . / en 18 vagyok a parom 21. es ha elmenne dolgozni videkre nem esne jol ha elmenne de ha muszaly lenne.. . / szerintem ez miatt hulyeseg szakitani ha szereted.
2010. júl. 31. 18:30
46/49 anonim válasza:
Egy esélyt megér a dolog, legalább megpróbálni. Gondolj bele, aki kamionozik. Havonta jár haza 1-1 hétre, vagy talán még ritkábban...
Szerintem Te nem szereted annyira a párodat, ha a még nem biztos? meló miatt ott akarod hagyni és még egy esélyt se adsz, hátha sikerül túlélni ezt az akadályt. Könnyen feladod a dolgot.
2010. aug. 2. 13:08
47/49 anonim válasza:
Én is egyetértek a többiekkel, és ezért nyugodtan lepontozhatsz.
17 éves vagyok, most nyáron tudok csak együtt lenni a barátommal, mert suli időszakban 1-2ig tanulok, és egyből munka este 10ig, buszozás miatt éjfélre érek haza, és reggel fél 6kor kelek. Párommal együtt élünk úgy ahogy mikor melyik szülőt boldogítjuk. De ez a hónap nekünk megint nehéz, én délelőtti műszakban dolgozok, ő délutániban, így csak éjjel vagyunk együtt, de tudod nekünk így is megéri. Nem vagyunk a szülőkre utalva, és még így is spórolunk mindketten és tervezzük a közös jövőt.
Ha te nem bírod elviselni, hogy pár napot távolt tölt, akkor hagyd ott, és ezzel mindenkinek bebizonyítod mekkora gyerek vagy, és önző.
2010. aug. 3. 18:42
48/49 anonim válasza:
csak az felejtődik el, hogy itt nem pár napról van szó. Hanem egy életstílusról. Arról, hogy a ffi elindul hétfőn az ország másik végébe, majd csütörtökön átvonul az ország megint másik felébe, és talán vasárnapra otthon van, és hétfőn megint kezdődik minden előről. Ezt nehéz tolerálni annak, akinek a család elsődleges.
Ennek ellenére a pénz nagy úr, és a kérdező nagyon fiatal. Szerintem várni kell és meg kell nézni, hogy ez kibírható-e. Mindenesetre én nem biztos, hogy bevállalnám. Hozzáteszem az én párom kikéri a véleményem és NEM DÖNT NÉLKÜLEM. hasonló helyzetben tűrnénk, és folyamatosan tovább keresne munkát, és oylan gyorsan lelépne erről a munkahelyről, amilyen gyorsan lehet.
2010. aug. 12. 11:33
49/49 anonim válasza:
A pasik nem a jól fizető melohelyról lépnek le hanem az elkényeztett dolgozni nem akaro hisztis erőszakos csitrik mellől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!