Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem tudok dönteni. Tényleg én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok dönteni. Tényleg én vagyok a hülye?

Figyelt kérdés
Én 18 vagyok a "vőlegényem" 27 éves.Régóta együtt vagyunk,másfél éve együtt is élünk.Mostanában alkalmi munkái vannak,de múlt héten adódott egy lehetősége.Egy jól fizető állásnak tűnt,de cserébe sokat kell vidéken dolgoznia.Az én elképzelésem egy tökéletes kapcsolatról az,hogy a pár nincs külön.Sokak szerint ez hülyeség és minden a pénz!Én úgy gondolom ha ez fordítva történt volna nekem eszembe sem jutott volna hogy elmenjek nélküle dolgozni,akkor inkább összehúzom a nadrágszíjat és nem eszek...de külön nm válok,én ilyen beállítottságú vagyok.Én már a múlt héten mikor jött ez a lehetőség akkor mondtam neki hogy ebbe én nem megyek bele,de ekkor még nem volt biztos a meló.Azonban hétfőn jött neki egy telefon hogy "kiválasztották"mehet,ha gondolja.Ezt meg sem beszélte velem,úgy tűnik a véleményemre ismét nem adott semmit,és elment ma.Azzal vigasztalt,hogy ez csak egy próba...próba ami már vidéken kezdődik,igaz egyelőre csak 2 nap.De bánt hogy nem érdekli a véleményem,és az is hogy hiába mondtam neki hogy így oda ne menjen,úgy tűnik elmegy..."adtam"magunknak egy próbát és oké,mondtam menjen el erre a 2napra,meglátja tetszik-e neki vagy sem,de nézőpont elé állítottam,és azt mondta neki ha a jövőben is elfogadja a munkát én gondolkodás nélkül szakítok...megértettem vele hogy ennek tudatában döntsön...én nem vagyok/leszek arra képes hogy olyannal építsem a jövőmet akinek bármikor szólhatnak a munkahelyén hogy holnaptól irány vidék határozatlan ideig...bennem van a hiba?
2010. júl. 28. 12:44
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
77%

Egyszerűen önző vagy. És még hülye is.

ezzel értek egyet, te felfogtad, hogy mit beszélsz???

2010. júl. 28. 13:03
 12/49 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Most még így gondolod. Világmegváltó, vagy tökéletes világ egy fiatal fejében nem rossz, csupán nem tud illeszkedni egy érettebb emberéhez. Tudod, 30-hoz közel vagy túl már nem látja az ember úgy a világot. Másabb dolgok lesznek értékesek. Itt az a kérdés, hogy a párod meglátásait, elképzeléseit tudod e illeszteni a magad világához. Ha nem nagy feladásokkal jár a részedről akkor mehet tovább a kapcsolat, de ha nem akkor gondold át mit akarsz magadtól a következő években.

Sok sikert! :)

2010. júl. 28. 13:07
 13/49 A kérdező kommentje:
nem tudok vele menni.mert ez egy olyan munka ahol elvileg egy bizonyos városba dolgoznak,csak bármelyik pillanatban jöhet egy teló hogy ennek a "csoportnak"holnap más városba kell mennie.Mindig más és más helyre...nem egy helyen lesz mindig,ahol éppen meló van.
2010. júl. 28. 13:09
 14/49 A kérdező kommentje:
én gondoltam rá.ezt ő is tudja!azt gondoltam hogy nem fogok egy kapcsit úgy csinálni hogy azt sem tudni melyik pillanatban megy mennyi időre és hova.sem most sem hosszútávon.úgy gondolom ha ezt nem tudom elfogadni-lehet hogy önző vagyok-akkor nem ő az igazi...
2010. júl. 28. 13:11
 15/49 anonim ***** válasza:
91%

Azt írod, hoyg inkább ne leszel, csak hoyg ne legyetek egy napot sem távol. Most még csak magadra gondolsz, de mi lesz, ha már lesz plusz egy két éhes száj?

Gyerekem, ma víz a vacsora, mert apátokat nem engedem messzebb melózni.

Ugyanmár...

Üdv a felnőttek világában!

16/49 anonim ***** válasza:
90%

Nem arról van szó, hogy hiba van benned. A párod 27 éves, együtt éltek, gondolom együtt tervezitek a jövőt, sajnos az élet nem arról szól, hogy összehúzom a nadrágszíjat és nem eszem, hanem arról, hogy jövőt kell építenetek, félre kell tennetek pénzt, arra kell gondolnotok, hogy idővel gyereketek lesz, akit etetni kell, akit fel kell nevelni, és sajnos ehhez pénz kell. Meg kell hozzá teremteni az alapokat.

A barátod elképzelhető, hogy azért nem hallgatta meg a véleményed, mert tisztán látható volt, hogy nem vagy hajlandó kompromisszumot kötni, és úgy sem mész bele, hogy elmenjen. Ő pedig menni akart, ez az ő döntése volt, és szívesebben vette volna, ha támogatod, esetleg elmondod az ellenérveidet, elmondod, hogy hiányozna ha elmenne, és neked más a véleményed a vidéki munkáról, de hagyod őt mérlegelni.

Ez olyan dolog, hogy az én párom fizetős fősulira akart menni, ami elég drága a négy év alatt 1 millió forint, hitelt fizetünk a lakásra és gyermeket is tervezünk. Nem tudjuk megoldani, de nem mondtam ezt el neki, hanem rábíztam a döntést és azt mondtam neki támogatom benne, majd valahogy lesz. Érdekes módon a kezdeti lelkesedés alább hagyott, és magától rájött, hogy anyagilag nem tudnánk finanszírozni az iskolát.

Neked is hagynod kéne, hadd menjen, ha nem válik be a munka, magától rá fog jönni, de azzal, hogy olyan hevesen ellenkezel még a végén az ellenkezőjét éred el a célodnak.

17/49 anonim ***** válasza:
89%
Ha ezért elhagyod nem is szereted..nekem a párom két évet volt kinn németben és nem csaltam meg és megvártam míg hazajön és képzeld nem is szakítottam vele. 20L
2010. júl. 28. 13:12
 18/49 anonim ***** válasza:
81%
Én maximálisan meg tudlak érteni de sajnos nem tudsz mit tenni mint "elviseled" egy ideig a helyzetet aztán lehet jön jobb.Bár mi még nem lakunk együtt de évek óta együtt vagyunk,én is megértem ha éppen van valami alkalmi melója és 5napig nem látom és alig beszélünk még telefonon is mert tudom hogy kell a pénz neki és evvel picit közelebb kerülünk ahhoz hogy össze tudjunk költözni egyszer.Ő pályakezdő de avval a kifogással hogy nincs gyakorlata nem veszik fel szinte sehova.
2010. júl. 28. 13:13
 19/49 A kérdező kommentje:
engem nem ő tart el,az itthoni kasszába nem igazán ad...(anyummal élünk itthon)csak a kocsiját kell hogy fizesse,és nekem egy szóval ne mondja senki hogy ha akarna nem tudna félretenni havi 5000-10.000ft-ot...
2010. júl. 28. 13:17
 20/49 anonim ***** válasza:
89%
hülye, önző kis liba vagy, örülhetnél, hogy végre van munkája, tudod milyen szar alkalmi munkából élni, meg mástól függeni, aki eltart????
2010. júl. 28. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!