Lehet hogy nagyon hülye kérdés, de azért segítenél dönteni?
Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy 13 hetes babás vagyok,és már formálódik a pocim,már többen megjegyezték.Legszívesebben világgá kürtölném:)Látom sokan tesznek fel iwiwre uh-os képet és pocakosakat is.Nos szerintetek mit tegyek?Szívem szerint tennék fel képeket magamról is és a bébiről is.Vélemény?2010. márc. 25. 22:58
2/25 anonim válasza:
Ha szeretnéd akkor kürtöld világgá és tedd fel a képeket!
Én is azt tettem:)))
3/25 anonim válasza:
Én még mindig nem tettem fel s nem is tettem utalást sem arra, hogy babát várnék, pedig én is világgá kürtölném!
16+5 hetes km
4/25 A kérdező kommentje:
Ha igen miért ? És ha nem miért?
2010. márc. 25. 23:06
5/25 anonim válasza:
Ha igen azért mert a te gyereked a te életed, a te örömöd és ha ezt meg szeretnéd osztani másokkal is miért ne tennéd?
Ha nem akkor azért mert intim és belső dolog neked ez, meg vannak akik attól félnek hogy lelopják a képeiket iwiről és visszaélnek vele, de nem mindenki parázik ezen.
6/25 anonim válasza:
Én is tettem fel, 16 hét után, akkor már mozgott a picim, és úgy éreztem nem lehet baj! (előtte volt egy 10 hetes elhalt terhességem, most óvatosabb voltam)! Szerintem miért ne tudathatnád hogy áldott állapotban vagy, hiszen majd elszálsz a boldogságtól!A kismamák meg amúgy is gyönyörűek, sugárzik róluk a boldogság!Megszépülnek!Én a már 4 éves lányomról is tettem fel képet, hát a kistesóról miért ne tehetnék!Akit zavar, az ne nézze meg!
7/25 anonim válasza:
Tedd!
Én vártam vele úgy a 20. hétig, de ez csak olyan babonaféle volt. Ha neked nincs ilyen, akkor mi gátol benne?
8/25 anonim válasza:
23:03as vagyok! Én is babona miatt nem tettem még közszemlére, majd ha a genetikai uhon is túl vagyunk! :D
9/25 anonim válasza:
Én egyelőre még nem teszek fel.14 hetes a drágám, és korainak tartom.Egy ultrahangos kép olyan intim,nem?Szerintem nem tartozik senkire, csak a Kispapára és a családotokra.Arról nem is beszélve, hogy az iwiwen olyanok is az ismerőseim között vannak, akik nem éppen a szívem csücskei, vagy abszolút közömbösek.Nekik mi közük hozzá?Amikor már nagy pocakom lesz, akkor fogok képet feltenni.Mert szerintem az olyan aranyos!De UH-s képet semmi szín alatt!De ez csak én vagyok, lehet, hogy te másképp gondolod.
10/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Tulajdonképpen én is inkább pocakosra gondoltam,szerintetek?
2010. márc. 26. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!