Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » LÁNYOK! SZERINTETEK ELTUDJUK...

LÁNYOK! SZERINTETEK ELTUDJUK DÖNTENI? KÉRDÉS LEJEBB!

Figyelt kérdés

Szerintetek letudjuk dönteni magunkról ,hogy szépek vagyunk vagy csak minden lány azt mondja magáról,hogy szép?(társaságokba nem mindenki vallja be)Tudom azért érzik ,hogy ha valaki kövér meg ragyás az arca meg ilyenek,de én találkozztam már olyan lánnyal aki kövér volt és a legszebb lánynak álította magát!!

Bocsi,ha nem igazán értittek a kérdést!:'DD://:SS

2011. jún. 10. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
.
2011. jún. 10. 19:22
 2/11 A kérdező kommentje:
wtf?
2011. jún. 10. 19:31
 3/11 anonim ***** válasza:

nem mondja és gondolja minden lány magáról hogy szép.

és nem, nem tudjuk eldönteni, mert nincs mit eldönteni. a szépség szubjektív dolog! mindenkinek más a szép.

(az ,,el tudjuk" két külön szó)

2011. jún. 10. 19:39
 4/11 A kérdező kommentje:
kösz
2011. jún. 10. 19:47
 5/11 anonim válasza:

Szerintem épp ellenkezőleg. Sok szép lány hiszi azt magáról, hogy csúnya, és nagyon sok csúnya lány tartja magát Istennőnek.

És nyilván mindenkinek szüksége van a pozitív visszajelzésekre. :) ettől is érezheti a nő magát vonzónak és különlegesnek.

Meg szerintem végül is, mindenkiben van vmi egyedi. :)

2011. jún. 10. 20:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezen enis gondolkodtam sokat... Sztem en magamnak soha nem leszek eleg szep... Vagyis soha nem leszek szep mivel nem latom magam annak mivel en nem tudom magam szepnek latni vagy mi m de ez csak egy hirtelen gondolat volt :)
2011. jún. 10. 20:26
 7/11 anonim ***** válasza:
MIAN? MIT KELL LEDÖNTENI MAGUNKRÓL?
2011. jún. 10. 20:35
 8/11 anonim válasza:
Az ember, ha a tükörbe néz soha nem azt látja, h mennyire egyedi pl a szeme, vagy h mennyire csinos. Mindig azonnal azokat a dolgokat fogja kiszúrni, amik negatívak, vagy nem épp a legvonzóbb testrészük. DE ez közel sem jelenti azt, h ők maguk kevesebbek lennének. nem. Ők így különlegesek és így önmaguk. :)
2011. jún. 11. 11:43
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat az utolsó nagyon tetszik(Y)
2011. jún. 12. 12:59
 10/11 A kérdező kommentje:
meg a 20:26 os is.
2011. jún. 12. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!