Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy nagyon hülye...

Lehet hogy nagyon hülye kérdés, de azért segítenél dönteni?

Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy 13 hetes babás vagyok,és már formálódik a pocim,már többen megjegyezték.Legszívesebben világgá kürtölném:)Látom sokan tesznek fel iwiwre uh-os képet és pocakosakat is.Nos szerintetek mit tegyek?Szívem szerint tennék fel képeket magamról is és a bébiről is.Vélemény?
2010. márc. 25. 22:58
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Szóra sem méltatlak.És akkor ki a hülye szülő?!A gyereked első szava "b@zd meg"lesz?

Mielőtt írsz valamit számolj már el 10-ig.Na meg nem véleményt alkotni kell,hanem csupán tanácsot kértem.Neked nem itt a helyed.Hála vannak még anyák akik normálisan tudnak viselkedni,ahhoz méltóan.

2010. márc. 26. 11:02
 22/25 anonim ***** válasza:

Szia!Véleményt kértél,én is leírom a sajátomat.

Én nem tenném fel most még,csak később,amikor már teljesen egyérteművé válna mindenki számára.Ilyenkor nem a babától gömbölyded a poci.

2010. márc. 26. 11:09
 23/25 anonim ***** válasza:

nem tudom miért kell itt "b@zd meg"olni? azért van ez az oldal hogy bárki kérdezhessen.

a véleményt kérdezte a kérdező, azt le lehet kúltúráltabban is írni. s már miért lenne hülye a gyereke ezért? mindenki szíve joga mit tesz. mi elmondjuk a véleményünket, ő meg szelektál. de nem szitkozódunk ezért!

a 14 heteske

2010. márc. 26. 11:49
 24/25 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a primitív válaszokkal.Én a helyedben várnék még egy kicsit amíg egyértelmű lesz, hogy terhes pocakod van.Utána tenném fel a képet.De leginkább akkor fogok én képet feltenni, ha már megszületett.
2010. márc. 26. 11:56
 25/25 anonim ***** válasza:

Én bizony mindkét babámról tettem föl mind UHos mind magamról pocakos képeket.

Nekem az olyan mint egy "büszkeségfal".És ha annyira zavar,akkor be tudod állítani,hogy titkosított legyen,és csak az lássa akit te akarsz.

2010. márc. 26. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!