Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a vélemény? Jeggyűrű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vélemény? Jeggyűrű vásárlás probléma?

Figyelt kérdés

Nézegettem a neten ennek a Glamira- nevű cégnek a termékeit, felhívtam telefonon a [link]

061 4585676 Országos nemesfémhitelesítési főosztályt, ahol kérdezősködtem, és azt mondták, hogy ez egy bolgár cég, de nem szerepel a nyilvántartásukban így magyarország területén nem jogosultak ékszer illetve drágakő kereskedelemre.

Ehhez képest a Glamirának a honlapja szerint az Andrássy úton van ékszerszalonja, ahol tárt karokkal várnak egy kávéra, hogy aztán többszázezret hagyjon ott az ember egy saját sufni tanusítványos fehérarany, gyémánt egyéb megnevezésű ékszerre.

A nyilvántartás egyébként letölthető erről a kormányzati oldalról :

[link] index.php?name=OE-eLibrary&file=download&keret=N&showheader=N&id=4470

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Plusz szívesen vennék tanácsokat, ékszerészekkel való tapasztalatokat valódi hiteles nemesfém ékszer vásárlással kapcsolatban. Esetleg technikai eszköz megnevezését, hogy mi az a készülék ami megállapítja a valódiságot egy nemesfémnél, vagy drágakőnél. Köszönöm.

2020. ápr. 8. 11:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%

Kedves kérdező,

Az Andrássy úton, aki kávéval vendégeli meg a vásárlóit, azok mi vagyunk (Ékszerpalota)

Minden létező engedélyünk megvan minden létező intézettől, és semmi közünk a Glamirához.

2020. ápr. 10. 10:51
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, én javasoltam az ötvöst, 9-es vagyok. Sajnos segíteni abban, hogy Magyarországon hol vannak jó ötvösök, nem tudom. De az Ékszerpalotában dolgozó válaszadó lehet tud bővebb felvilágosítást adni erről, akár bemehetsz hozzájuk is érdeklődni. Én külföldön élek, nekem mindkét gyűrűm egy-egy itteni ékszerboltból van. Fémjellel, sorozatszámmal ellátva, a bennük lévő gyémántokról hiteles igazolást is kaptunk. De gondolom, jó helyeken Magyarországon is ugyanez van.
2020. ápr. 19. 02:09
 13/15 anonim válasza:
100%
Kicsit már idejét múlt tudom, de a Glamira egy online működő ékszerüzlet, de ezt az oldalukon leírják, ahogy sok más kérdést is részletesen.
2022. febr. 2. 19:37
 14/15 Balázs rolland válasza:
73%
Menekülj a #Glamira-tól, tanulj a hibámból (hamisítvány és hitvány minőséget árulnak): [link]
2023. máj. 24. 07:48
 15/15 anonim válasza:
Én 1 évvel ezelőtt a Glamira-tól rendeltem. A méret nem stimmelt először, majd ezzel ismét hozzájuk fordultam. Vissza kellett küldeni, majd 1 hónap múlva vissza is kaptam, és jó lett. Két ékszerészhez vittem el, hogy legyenek kedvesek megvizsgálni, hogy igazi gyémánt van-e benne, vagy nem. Mindkettőnél alá támasztották, hogy gyémánt van benne. Megkérdeztem, hogyha ez kikerülne náluk a polcra, mennyiért adnák, és bár kevesebbet mondtak mindketten, mint amennyiért én vettem, nem sokkal mondtak kevesebb árat. (Ha jól emlékszem 290.000 Ft körüli árat mondtak, én pedig 305.000 Ft-ért vettem).
2023. jún. 2. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!