Mit javasoltok srácok?
Figyelt kérdés
Eddig hibátlanul tudtam a telenoros kártyámmal vásárolni egy játékban cuccokat (brawl stars), de tegnap venni akartam az öcsémnek 80 gemet, rányomtam hogy fizetés telenorral, és utána azt írta hogy ezt a fizetési módot elutasították, és hogy válasszak másik fizetési módot. Pedig van a kártyámon még több mint 10000 ft. Ma bementem a telenorba elmondtam nekik ezt a problémát és azt mondták hogy nem látnak semmit ami akadályozná a vásárlást, és hogy hívjam fel ezt a számot: 06202000000! Még nem hívtam fel ugyan, mert gondoltam meg kérdezlek előtte erről titeket. Nektek már volt ilyen, és meg tudtátok oldani a problémát? Mit javasoltok?2020. febr. 16. 11:48
1/3 anonim válasza:
Van egy vásárlási limit, legalábbis a Telekomnál tuti. Minél régebbi az előfizetésed, annál magasabb. Ha jól tudom 3000-ről indul, aztán 5000, majd 10, végül 15 ezer lesz idővel. Egy hónapban maximum ennyit költhetsz akkor is, ha amúgy van fedezet. Ezt ki tudod küszöbölni, ha kártyával fizetsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor jól értettem hogy ebben a hónapban már nem költhetek többet, hanem már csak a jövő hónapban?
2020. febr. 16. 11:58
3/3 anonim válasza:
Az univerzális egyenlegedet ellenőrizd, arról fizetsz. Tudsz vásárolni más felhasználónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!