Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mit tegyek. Párommal már lassan 4 éve együtt vagyunk és hát babát várunk. Nekem annyira fáj az, hogy még nem kérte meg a kezem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Csodálkozik ha néha magamba vonulok és sírok. Mivel a számítógépre többet költ. Nem veszi észre magát. Lehet, hogy utalnom kéne rá? kérlek benneteket adjatok már valami tanácsot. Nem tudo, hogy mit tegyek.2008. nov. 21. 19:22
11/12 anonim válasza:
Kérdezd meg tölle egyszerüen hogy mik a tervei a jövöre nézve?Lehet hogy az esküvö elött még tervezett valamit amiröl soha sem beszélt neked.Sok embert ismerek akik a baba születése útán jóval házasodtak össze (anyagi gondok miatt,befejezték az egyetemet,munkahelyet váltottak,lakáshitelt vettek fel ...stb okok miatt)és azóta is jól megvannak.Attól még nem döl össze a világ ha a baba születése elött nem lessz meg az esküvötök.Sok sikert és boldog babavárást kivánok.30 heteske
12/12 anonim válasza:
Az, hogy megkéri-e vagy nem, az nem számít. Én 6 éve vagyok együtt a párommal, de sokáig hallani sem akart esküvőről. Most nyáron pedig össze fogunk házasodni. Nem aggódnék a baba miatt. Az, hogy ki mit gondol a házasságon kívül született gyermekekről az pedig ne foglalkoztasson... Én azt mondom, hogy ebben a mai világban egyre kisebb értéke van a házasságnak. Ez már inkább csak hagyomány sok helyen, és kevesebbszer van érzelmi értéke is. Én is sokat hallom azt, hogy képzeld el xy-nak gyereke lesz és még csak x ideje vannak együtt stb. Erre azt szoktam mondani, hogy miért ne? Ha boldogok és jól érzik magukat akkor az papírok nélkül is működik,legfeljebb jogilag lesz valamivel nehézkesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!