Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem tudom, hogy mit tegyek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mit tegyek. Párommal már lassan 4 éve együtt vagyunk és hát babát várunk. Nekem annyira fáj az, hogy még nem kérte meg a kezem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csodálkozik ha néha magamba vonulok és sírok. Mivel a számítógépre többet költ. Nem veszi észre magát. Lehet, hogy utalnom kéne rá? kérlek benneteket adjatok már valami tanácsot. Nem tudo, hogy mit tegyek.
2008. nov. 21. 19:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tölle egyszerüen hogy mik a tervei a jövöre nézve?Lehet hogy az esküvö elött még tervezett valamit amiröl soha sem beszélt neked.Sok embert ismerek akik a baba születése útán jóval házasodtak össze (anyagi gondok miatt,befejezték az egyetemet,munkahelyet váltottak,lakáshitelt vettek fel ...stb okok miatt)és azóta is jól megvannak.Attól még nem döl össze a világ ha a baba születése elött nem lessz meg az esküvötök.Sok sikert és boldog babavárást kivánok.30 heteske
2009. febr. 13. 21:00
 12/12 anonim válasza:
Az, hogy megkéri-e vagy nem, az nem számít. Én 6 éve vagyok együtt a párommal, de sokáig hallani sem akart esküvőről. Most nyáron pedig össze fogunk házasodni. Nem aggódnék a baba miatt. Az, hogy ki mit gondol a házasságon kívül született gyermekekről az pedig ne foglalkoztasson... Én azt mondom, hogy ebben a mai világban egyre kisebb értéke van a házasságnak. Ez már inkább csak hagyomány sok helyen, és kevesebbszer van érzelmi értéke is. Én is sokat hallom azt, hogy képzeld el xy-nak gyereke lesz és még csak x ideje vannak együtt stb. Erre azt szoktam mondani, hogy miért ne? Ha boldogok és jól érzik magukat akkor az papírok nélkül is működik,legfeljebb jogilag lesz valamivel nehézkesebb.
2009. ápr. 25. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!