Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve vagyunk együtt a párommal, eljegyzést szeretnénk,
négy év után nem korai ügye?
van aki négy hónap után, van aki 11 év után.... ez csak rajtatok múlik, hogy hogyan érzitek.. Más nem lát bele..
2011. ápr. 3. 10:20
Attól függ, hány évesek vagytok, és érettségében hol tart a kapcsolat. Ha érettek vagytok rá, és el tudjátok kezdeni a készülődést a közös életre és persze az esküvőre, akkor abszolút nem korai.
2011. ápr. 3. 10:20
Ez nagyon sok mindentől függ! A korotoktól,a kapcsolatotokon,hogy mennyire erős,és persze,hogy ti fel vagytok-e készülve egy eljegyzésre,esküvőre szóval a továbblépésre,ez nagyon átgondolandó de persze én ezzel nem rosszat akarok ám mondani.Ha igazán szeretnétek mind a ketten akkor nem kérdés!!4év után egyáltalán nem korai :-))
Nálunk pontosan 4év 2hónap után volt az eljegyzés(most 4év 6hónaposak vagyunk),igaz elötte már 2éve együtt is éltünk és most is csak már jegyesként és nemsokára már férj és feleség leszünk :-)
Én azt mondom nem korai,de persze ezt csak ti tudjátok,sok boldogságot nektek bárhogy is alakul a dolog :-)
22/L
2011. ápr. 3. 10:25
4/15 A kérdező kommentje:
A 4 évből már 2 éve együtt élünk külön a szülőktől...Köszönöm a válaszokat :D
Hány évesek vagytok? A "szülőktől külön" egyaránt jelenthet kollégiumot és saját lakást is...
2011. ápr. 3. 11:59
6/15 A kérdező kommentje:
Én lány 19 a párom 28!Nem vagyok kíváncsi arra hogy nagy a különbség,mert nem ezért tettem fel a kérdést!Albérletbe lakunk és csak ketten,teljesen külön a szülőktől!:)
Ti érzitek, szerintem egyébként meg minden oké, tény te elég fiatal vagy, de, ha ezt szeretnéd teljesen oké az a 4 év, főleg, hogy együtt is éltetek már.
2011. ápr. 3. 13:00
Teljesen érthető, hogy a kérdésedre szeretnél választ kapni. Viszont ezek a dolgok nem függetlenek, nincs olyan általános szabály, hogy 4 év minden esetben elég. Tehát ha azt akarod, hogy elvonatkoztassunk a körülményektől, akkor nem tudunk értelmes választ adni, mert nem lehet. De semmi baj, mert a úgyis Neked kell döntened.
2011. ápr. 3. 13:02
azt hittem az előző kérdéseket parodizálod :P
mindenki azt kérdezgeti, hogy 2-3 hónap után ugye nem korai az eljegyzés? :D
egyébként szerintem pont optimális. mások egy év után már házasodnak.
2011. ápr. 3. 18:18
10/15 anonim válasza:
Szerintem nem korai. 4 év az már elég hosszú idő, főleg ha már 2 éve külön vagytok. Most már bele lehet vágni... :)
2011. ápr. 7. 10:56
Kapcsolódó kérdések: