Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mit tegyek. Párommal már lassan 4 éve együtt vagyunk és hát babát várunk. Nekem annyira fáj az, hogy még nem kérte meg a kezem. Mit tegyek?
Szia!Először is gratulálok a babához!:)
Nézd, nem vagy egyedül, csak itt az oldalon rengeteg ilyen kérdéssel találkoztam. Annyit tudok mondani, hogy persze h csodálkozik a párod, hiszen négy éve együtt vagytok, és úgy értelmezem a leírásodat, hogy ez a téma még nem került szóba köztetek? valószínű, hogy azt hiszi,Neked ez nem annyira fontos. Hisz így sem hozod szóba, mikor közös gyermeketek lesz!Tudod mit mondanak: néma gyereknek...Igenis hozd szóba, persze ne úgy, h "Miért nem kéred már meg a kezem?". Egyszerűen kérdezd meg,mit gondol az eljegyzésről, házasságról...hidd el, észreveszi magát!:)ne törj le!Aztán majd írj, mi volt!
Szerintem is rá kellene kérdezni, hogy nem gondolja-e úgy, hogy most, hogy jön a baba, esetleg összeházasodhatnátok? Vagy ha nem akarsz ennyire nyíltan rákérdezni, akkor esetleg szóbahozhatnád, hogy neked fontos lenne, hogy a kicsi apja egyben a férjed is legyen.
A pasik a szóból értenek igazán, a kis pityergéseket betudják a terhességnek, mert mindenhol azt hallják, hogy nem kell törődni ezekkel, mert ezek csak a hormonok (de ez persze nem így van...)
Mi amikor megismerkedtünk (majdnem 7 évvel ezelőtt)mindent amit gondoltunk az életről és egyéb dolgokról, már az elején tisztáztunk.Tudtuk, hogy össze akrunk majd házasodni és baba csak úgy jöhet ha már ez megvolt.Terveztünk és minden teljesült.Idén nyáron összeházasodtunk, most pedig 22 hetes terhes vagyok.
Szerintem is beszélj vele, mond el neki mit szeretnél.
sajnálok minden leányzót, aki nem ismeri saját értékét.
aki büszke arra, hogy úgy sátorozik össze, hogy minél könnyebben kidobható legyen.
Talán, most a baba kapcsán rendeződnek a dolgok. Beszéld meg vele, hogy mit szeretnél. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!