Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Együtt maranál olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maranál olyannal, aki minden szempontból megfelel neked, de te akarsz házasodni, ő pedig nem?

Figyelt kérdés

Én nem. Ez nem csak egy papír, állítson bárki bármit.

Esetleg van itt olyan, akinek a házastársa régebben váltig állította, hogy ő nem esküszik?

19/L

2010. júl. 22. 21:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
47%
Látom az ágyrajárók elkezdték a lepontozást.
2010. júl. 22. 22:11
 12/30 A kérdező kommentje:
Ki pontozgat le??? -.- Könyörgöm, ez egy eldöntendő kérdés... nincs rossz válasz.
2010. júl. 22. 22:12
 13/30 anonim ***** válasza:
én hozzámennék, én se akarok megházasodni pedig már 6éve együtt vagyunk, és úgy érzem ő az igazi
2010. júl. 22. 22:13
 14/30 A kérdező kommentje:

22:09 Nem aza fontos, hogy mennyire drága az esküvő, hanem az hogy milyen érzelmi töltettel rendelkezik. Én is kis esküvőt szeretnék(jó azért nem összeiratkozást), de az ugyanoylan értékes esemény!

És egyetértek! Az egy szimbólum! Sőt... egy kinyilatkoztatás! Egy elhatározás kinyiltatkoztatása a világ felé. Nem szülnék olyannak, és nem is maradnék sokáig olyannal, akiről tudom, hogy sosem akarja majd véglegesíteni a kapcsolatunkat.

2010. júl. 22. 22:17
 15/30 anonim ***** válasza:
86%

Én 30 éve vagyok férjnél,és akkor még nem volt divat a házasság előtt összeköltözni. Nem vagyok maradi,de nem értem a mai fiatalok logikáját.

Ahogy olvasom néha a linkeket, az összeköltözés előtt már hosszabbideje,esetleg több éve együttjárnak.

Elvileg ismerik egymást,szereti,vagy lefalábbis hiszik,hogy szeretik, egymást,és azért költöznek össze,hogy tudnak-e együtt is élni. Ezzel még nincs is semmi bajom.

De miért költöznek össze,ha nincs meg bennük a szándék,hogy együtt éljék le az életüket? Nem az összeköltözés előtt kellene megbeszélni,hogy ha minden OK,akkor egy év múlva összeházasodunk és együtt maradunk?

Ha egy év alatt nem derül ki a másik elviselhetetlen hibája,az később sem fog kiderülni.

A legnagyobb felelőtlenség,ha ilyen helyzetben gyereket vállalnak.

2010. júl. 22. 22:17
 16/30 anonim ***** válasza:
94%
Még annyit: hogy egy esküvő nem azonos a nagy lakodalommal. A lakodalom csak a külvilágnak szóló rongyrázás. Az esküvő pedig komoly szándék és igéret a másik mellett.
2010. júl. 22. 22:20
 17/30 anonim válasza:
58%

Én azt gondolom, hogy egy nőnek a bizalmat biztonságot nyújtja az a férfi aki feleségül veszi sok esetben.Egy gesztus...ami talán fontos a legtöbb embernek.

Az tuti aki így nem akarja ott valami nem stimmel..

De igazán nincs jó válasz erre..Együtt maradni?? Nincs olyan kapcsolat amelyik életbiztosítás lenne...ezt még a papír se rendezi...de mégis tudni lehet belőle egy hozzáállást a kapcsolathoz.

2010. júl. 22. 22:28
 18/30 anonim ***** válasza:

Attól függ, én mennyire akarok, ő mennyire akar, mit jelent az hogy megfelel (mennyire felel meg)

Másképp fogalmazva: ennyi információból nem eldönthető. Egyedi esetben talán. Ha valóban én vagyok az egyik, akkor biztosan el kell döntenem valahogy.

Nézetkülönbség van egy kérdésben. A legtöbb esetben ez fontos kérdés, de nem mindenkinél. Ha fontos a kapcsolat, akkor megtalálhatjuk a mindenki számára megfelelő megoldást. Ha nem találjuk meg, akkor nem volt elég fontos.

2010. júl. 22. 22:32
 19/30 anonim ***** válasza:
66%
ha 19 éves lennék ez nem lenne akadály még. 19 évesen eszembe sem jutott a házasság kérdése. elég volt akkor annyi, hogy együtt vagyunk és szeretjük egymást. így 30 évesen már akadály lenne ha a párom azt mondaná nem akar házasodni.
2010. júl. 22. 22:38
 20/30 anonim ***** válasza:
41%
Mikor már a párkapcsolatom nem csak a pillanatnyi örömszerzésről szól, hanem kialakul a fejlődés és családalapítás iránti vágy, akkor nem.
2010. júl. 23. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!