Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért szeretné ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretné ennyire a baràtnöm, hogy eljegyezzem?

Figyelt kérdés
Màr egy ideje együtt vagyunk 1 év kb ,de én még nem vagyok arra felkészülve ,hogy eljegyezzem . A kapcsolat teljesen szuper viszont az nem tetszik hogy ö is meg a szülei is mostanàban ezt mondogatjàk, ùgy mintha ez sürgös lenne mostmàr kicsit gyanus nemtudom mi lehet az oka.Jò tudom nem lehet a végtelenségig hùzni mert egy idö utàn tényleg azt hiszi hogy nem veszed komolyan,de szerintem ha igazàn szeret megérti hogy nekem több idö kell ehhez,és majd alakul,most ez ùgy jön le mintha bele akarnànak ebbe az egészbe hùzni,és igy még inkàbb nincs kedvem hozzà :D Nektek mi a véleményetek?
2019. dec. 23. 07:25
1 2 3 4
 31/36 stevejones ***** válasza:
#22 ismerősöm 20 évesen nősült (a lány 18 volt) Lakás kocsi 20 millió kezdőtőkével indultak, srácnak volt ösztöndíja plusz irodákat adtak ki, sokkal jobban éltek mint mi bármikor amikor mindketten 8 órát gürizünk plusz hétvégén egy kis mellékessel.
2021. máj. 5. 14:14
 32/36 stevejones ***** válasza:
100%
#25 FORDÍTVA! A fiú keres majd egy jobb lányt magának!
2021. máj. 5. 14:16
 33/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nem tudom ki olvassa esetleg de azòta màr szétmentünk nagy részben emiatt.Szakìtottam vele , mert ìgy mindenkinek jobb lesz hosszútàvon.. Ìgy nem raboljuk egymàs idejét.Ö talàl magànak egy olyan fiút aki hajlandò elvenni egy év utàn még nincs lekésve róla. Én meg élvezem az életet. Utólag egyébként az is kiderült hogy úgy képzelte el hogy pàr hónap udvarlàs fél év jegyesség és esküvö (wtf?). Úgy tünik falu helyen ez a szokàs.. Na mindegy ez màr történelem. Élem az életemet aztàn csak megtalàlom az igazit :)
2021. máj. 9. 07:52
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Have fun!
2021. máj. 9. 08:55
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted szerintem, hogy kiléptél. :)

Sok boldogságot mással!

2021. máj. 9. 10:01
 36/36 anonim ***** válasza:
70%
egyszerűen van aki szeretne megházasodni ebbe semmi gond sincs egy párkapcsolat igazán egy idő után akkor lesz értékes ha az meg is van pecsételve az az ha örökre együtt tervezik azt
2021. aug. 3. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!