Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért szeretné ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretné ennyire a baràtnöm, hogy eljegyezzem?

Figyelt kérdés
Màr egy ideje együtt vagyunk 1 év kb ,de én még nem vagyok arra felkészülve ,hogy eljegyezzem . A kapcsolat teljesen szuper viszont az nem tetszik hogy ö is meg a szülei is mostanàban ezt mondogatjàk, ùgy mintha ez sürgös lenne mostmàr kicsit gyanus nemtudom mi lehet az oka.Jò tudom nem lehet a végtelenségig hùzni mert egy idö utàn tényleg azt hiszi hogy nem veszed komolyan,de szerintem ha igazàn szeret megérti hogy nekem több idö kell ehhez,és majd alakul,most ez ùgy jön le mintha bele akarnànak ebbe az egészbe hùzni,és igy még inkàbb nincs kedvem hozzà :D Nektek mi a véleményetek?
2019. dec. 23. 07:25
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
42%

Azert a gold digger nem a te kategóriádnal kezdodik. Es valojaban mindenki akar vmit a masiktol, ilyen szempontból nincs onzetlen kapcsolat. Egy öreg papi es egy fiatal pipi eseteben az oreg papi sem a no szemelyisege miatt veszi el/penzeli.

Amit masok irnak ok felsz az elkotelezodesrol, akkor semmikepp ne hazasodj meg de azert az is jelent vmit h ennyire nem bizol benne. Plusz lehet neki mas tervei vannak egy 26 eves nonek van kb 10-15 eve szulni, ugyhogy olyan 30 eves korara meg akarna talalni az igazit. Ha neked ez tul korai beszeld meg vele, hogy o is tisztán lasson.

2019. dec. 23. 09:50
 22/36 anonim ***** válasza:
79%
Ez a kérdés vagy kamu vagy nem értem hogy 24 évesen minek házásodni? Kötve hiszem hogy meg lennének teremtve ehhez az anyagi feltételek
2019. dec. 23. 10:02
 23/36 anonim ***** válasza:
92%
24 évesen 1 év járás után tényleg elhamarkodott az eljegyzés! Ne hagyd magad behúzni a csőbe. Nagyon rád akarják tukmálni a dolgot. Biztos várják az unokákat vagy ilyesmi. Mondd meg neki, hogy elveszed, amikor úgy érzed, hogy itt az ideje! Amúgy nem kérsz tanácsot.
2019. dec. 23. 10:07
 24/36 anonim ***** válasza:
82%

"Amugy meg most öszintén hànyszor lehet olyanrol hallani hogy amég hàzassàg van addig minden szép és jo utàna szétmennek és hirtelen a nö visz mindent.."

Sokan szeretnek ezzel takarózni. Semmi gond nincs azzal, ha te nem szeretnél (még) megházasodni, de ne olyasmivel érvelj, amiről fogalmad sincs. Magyarország mai törvényei szerint a házasság előtt szerzett vagyonod a sajátod, válás esetén is. Ha attól félsz, hogy az esküvő után két héttel a lány elpereli a lakásodat, kocsidat, vagy a félre tett millióidat, az teljesen alaptalan. Nagyon jó, hogy nemcsak rohansz előre a rózsaszín ködben, hanem megfontolod a döntés gazdasági oldalát is, mert van neki, és nem elhanyagolható. Sokan hajlamosak ezt figyelmen kívül hagyni, aztán teljes tudatlanságban terjeszteni, hogy az asszony kisemmizte őket a válás után.

A magyar törvények eléggé jól védik a külön vagyont, szerződés nélkül is. Ha már felmerült benned az eljegyzés, érdemes lenne utána olvasnod, hogy jogilag mit jelent a házasság, és mit nem, mert rengeteg tévhit kering erről, és a válaszaid alapján te is hallottál néhányat.

Egyébként ha komolyan gondolod ezt a kapcsolatot, vele kellene beszélgetned erről, nem névtelen idegenekkel, akik nem ismernek titeket. Eléggé nagy probléma, ha csak találgatni tudsz arról, hogy miért vágyik az eljegyzésre. Ha azt szeretnétek, hogy az esküvő ne csak magamutogatás, hanem megalapozott döntés legyen, akkor muszáj nyíltan beszélnetek róla, hogy mik a terveitek, milyen ütemben szeretnének haladni, mit vártok az eljegyzéstől és a házasságtól. Egy év után erről beszélni már egyáltalán nem korai.

2019. dec. 23. 10:10
 25/36 anonim ***** válasza:
32%
Nem szereted te azt a lányt! (Lehet, hogy jot dugtok, de ennél több nincs benned. 10 év mulva is ugyanezt a szöveget akarod nyomni! Majd keres magának a lány egy jobbat.)
2019. dec. 23. 13:08
 26/36 anonim ***** válasza:
13%
azért hogy elvedd majd, majd ha váltok, akkor a fele lakás az övé legyen, az amiben te 99%-ot tettél bele, ő meg semmit. 10 ből 9 nő azért akarja ezt.
2019. dec. 23. 13:44
 27/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Boldog karit és új évet mindenkinek!
2019. dec. 26. 15:11
 28/36 Noren1989 ***** válasza:
Sikerült azért megbeszélni a dolgot?
2019. dec. 26. 17:26
 29/36 A kérdező kommentje:
Nem majd szerintem ünnepek után leülök vele megbeszélni
2019. dec. 27. 14:07
 30/36 stevejones ***** válasza:
Két évvel idősebb a csaj? Húha!
2021. máj. 5. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!