Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnöm 18 éves én 20 vagyok augusztusban leszünk 1 éve együtt, egy év után valyon eljegyezzem?!
Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 09:33
1/15 anonim válasza:
Ha megbolondultál.Változtat szerinted valamin?
2/15 anonim válasza:
Szerintem csak akkor jegyezd el, ha mindketten megtanultatok rendesen írni...
Egyébként ha egy névtelen fórumon idegen emberektől kell tanácsot kérned egy ilyen döntéshez, akkor egyértelmű a válasz: NE!
3/15 anonim válasza:
Én várnék vele. Egyrészt nagyon fiatalok vagytok, másrészt 1 év az semmi. Eljegyzés nélkül is komolyan lehet gondolni egy kapcsolatot, ráértek még.
4/15 anonim válasza:
Jegyezd! Nem kerül sokba a gyűrű, és nem kötelez semmire, plusz a csaj is egy ideig odáig lesz meg vissza. Aztán úgy is szétmentek, semmi sem tart örökké:)
6/15 anonim válasza:
Szereted őt? Ha igen akkor hajrá.
7/15 anonim válasza:
Ne...
Csak ha el is veszed hamarosan fekeségül...amúgy minek...
Majd akkor kérdezd amikor tényleg el tudod venni... Nem ezen múlik h szereted-e...
Fejezze be a sulit, és tudjatok összeköltözni, vagyis legyen realitása a kérdésednk...nah majd akkor
8/15 anonim válasza:
2 év után szokott aktuálissá vállni, de talán még túl fiatalok vagytok, nagyobb esély van arra, hogy elfogtok vállni.
inkább várjatok 21-23 éves korig aztán ha akkor is együtt vagytok még, hajrá
9/15 anonim válasza:
Ha barátnőd sem akar továbbtanulni, hanem már most közös életet terveztek és van munkátok, így szülőktől már egész függetlenek vagytok, akkor igen.
10/15 PearlDiver válasza:
Akkor jegyezd el ha már nem kell ezt senkitől megkérdezned. Én inkább várnék még kb 2 évet, és ha még akkor is jó ötletnek tűnik, nosza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!