Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnöm 18 éves én 20 vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnöm 18 éves én 20 vagyok augusztusban leszünk 1 éve együtt, egy év után valyon eljegyezzem?!

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 09:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egy év után eljegyezni? Ilyen fiatalon?

Majd ha még 4-5 év múlva is együtt vagytok de legalább 2-3 év múlva, és még mindig szereted és azt érzed vele akarod leélni az életedet akkor igen.

Csak azért mert ez egy társadalmi elvárás, hogy a komoly kapcsolatot fordítsuk még komolyabbra, ne tegyél ilyet.

Nekem is volt vagy 3 komoly kapcsolatom mire a legutolsóból lett házasság.

Ha egy 8-10 évvel idősebbek lennétek akkor azt mondom, lehet, hogy 1 év után már az eljegyzés nem hamari, mert abban a korban az ember ennyi idő után azért már tudja, hogy akarja vagy sem. De te még ne siess. Még az eljegyzés sem kell ebben a korban.

2014. jan. 20. 10:26
 12/15 anonim ***** válasza:

vaLYon??? ajajj...

csak annyit mondok, hogy jol gondold meg. fiatalok vagytok, talan meg elso kapcsolat mindkettotoknek, stb. ne kapkodj, ne siesd el. osszekoltozes, egymas kiprobalasa minden teren, ezeket ajanlom elsosorban.

aztan ha mar nem ide jossz megkerdezni, hogy eljegyezd-e, akkor eljegyezheted :)

2014. jan. 20. 10:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a lány fiatal még... tudom, tapasztalat.

Engem az exem 19 évesen jegyzett el 3 hónap után, ő 18 volt. Mondanom se kell, 1 év alatt szétmentünk. Jobb így, mert kiderült milyen ember valójában....

Ugyanis miután igent mondtam, ő elkönyvelte hogy innentől ő az úr és azt hitte parancsolgathat, megszabhatja mit csinálhatok és mit nem, teátrális féltékenységi jeleneteket rendezhet ok nélkül, megcsalhat, megüthet büntetlenül. NA NEM. El is hagytam.

Szerintem még fiatalok vagytok ehhez. Várjátok meg amíg legalább amíg ő is túl lesz a tizenéves korszakon. És ha még akkor is együtt vagytok akkor már van értelme.

A férjem pl 1 hónap után kérte meg a kezem de én már 24 éves voltam, ő meg 21. Sokat számít az a pár év is....

27/N

2014. jan. 20. 11:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vajon jegyezd el ha nem hurkazsíron.
2014. jan. 20. 13:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Téged se az eszedért szeretnek.
2014. jan. 20. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!