Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl ezen?
Semmin sem kellene túllépni. Beszélgetni kellene egymással, méghozzá őszintén. Ha egy kapcsolatban nem tudtok nyugodtan megbeszélni fontos, a közös jövőtöket érintő dolgokat, akkor megette a fene az egészet.
Leültök egy tea/kávé mellé, és szépen átbeszéltek mindent. Te elmondod neki amit gondolsz, hogy már elég érettnek érzed a kapcsolatotokat arra, hogy jegyesek legyetek. Aztán megkérdezed tőle, hogy ő hogy látja a dolgot. Ha megegyeznek a tervek, akkor kitaláljátok, hogyan tovább, ha pedig teljesen ellentétes amit szeretnétek, akkor folytatjátok külön.
Ameddig képtelenek vagytok egy ilyen beszélgetést lefolytatni egymással, addig távol áll a kapcsolatotok a tökéletestől.
Egyébként ne haragudj, de nekem ennyi alapján nem tűnik ez egy biztos kapcsolatnak. Én nem tudnék komolyan venni egy olyan férfit, aki először siettet, besértődik rám amiért nem akarok alig pár hónapos "járás" után összecuccolni vele, és aki már akkor kb. a gyűrűt akarja megvenni nekem. Mert ez most akkor vagy egy felelőtlen, gyermeki gondolkodásra utal, vagy arra, hogy ez az egész csak "beetetés" volt, mármint hogy el fog venni, most meg hogy be van biztosítva a csaj, már egyáltalán nem fontos a házasság.
Rajtad pedig azt látom, mintha teljesen mindegy lenne, hogy kihez mész férjhez, csak végre vegyen már el valaki. Nem igazán jó a kapcsolatod, viták vannak, boldogtalan vagy, "túl akarsz lépni" dolgokon, de mégis az a legfontosabb, hogy jegyezzen már el végre. A harmadik X-en túl meg ugyebár ott a gyerek-kérdés, ami miatt szintén sürgős lenne.
De ez csak az én véleményem, nem akarlak megbántani vele. Bocsi hogy hosszú lett, de talán egy kicsit többet segítek mint azok, akik előttem csak "beszólogatni" tudtak.
Bocsi, azt akkor tényleg félreértettem, azt hittem az összeköltözésre kérted a gondolkodási időt. Viszont az általa emlegetett túl korai eljegyzésre írtam még valamit, azon azért gondolkodj el.
Még valamit mondanék neked, de nehogy kioktatásnak vedd :) sajnos manapság nagyon-nagyon kevés férfi van, aki magától megtervez egy romantikus, szép eljegyzést. A többségnek eszébe sem jut, nagy tisztelet a kivételnek. Ne dőlj be mindennek, amit face-n vagy instán látsz, sokszor kihisztizés, zsarolás miatt kerül fel az a bizonyos gyémánt a nők ujjára. Ezt szem előtt tartva próbáld meg elengedni ezt a "ha magától nem jut eszébe..." dolgot.
Persze nem kellemes dolog belekezdeni egy ilyen beszélgetésbe, de nézt csak meg amiket írtál róla: törődik veled, mindent megtesz érted. Ha tényleg így van, akkor ne félj előhozakodni a témával, hiszen biztosan meg fog érteni.
Mindenképp kellene ez a beszélgetés szerintem, méghozzá sürgősen. Egyrészt te sem leszel fiatalabb (bocsi, de hát ez mindenkire igaz :D), ha gyereket szeretnél akkor kb. most kellene tisztázni, hogy ki mit vár ettől a kapcsolattól. Másrészt fél éve emészted magad és nem vagy boldog. Ez nem mehet így a végtelenségig, mert idővel ideges, hisztis és elviselhetetlen leszel. Akkor pedig tényleg még szikrája sem lesz benne a nősülésnek, hanem menekülni fog egy elsárkányosodott asszony mellől.
Ne hagyd veszni se a párkapcsolatodat, se az álmaidat, beszélj vele mielőbb! Én szorítok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!