Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van efy lány akit szeretek és úgy láttam hogy ő is hasonlóképpen érez megvárjam hogy ő kezdeményezzen vagy lépjek én?
Figyelt kérdés
14 éves F vagyok2009. ápr. 16. 16:38
1/9 anonim válasza:
Már rögtön az eljegyzést fontolgatod?
Gondolom ezért írtad ebbe a rovatba.. :O)
2/9 A kérdező kommentje:
nemtom mért ide írtam sry 14 évesek vagyunk valamiért ide írtam sry
2009. ápr. 16. 16:49
3/9 anonim válasza:
Persze hogy neked kell lépned!
Veszíteni nem veszítesz semmi, és ha jól láttad és ő is érez irántad valamit, akkor minden rendben van, hameg rosszul láttad akkor ezt is megtudtad...
a lányra ne várj hogy kezdeményezzen, ez a férfiak dolga (fiúké) :)
Lehet a lány pont arra vár hogy kezdeményezzél :)
4/9 anonim válasza:
Lépj Te,az férfiasabb a lányka arra kvár h tedd meg a bizonyos lépést.Vigyázz ha nem Te teszed meg,azt fogja gondolni h nem is szereted annyira h ő ezt meegérdemli(h eljegyezd)
5/9 anonim válasza:
Bakszus kulcs,nem baj ari volt:)
6/9 anonim válasza:
Te neked kell lépned!Mi arra vágyunk hogy meghódítsatok:)
Kérdezd meg nincs e kedve egy sütit megenni suli után.
8/9 anonim válasza:
Ne a lány udvaroljon a fiúnak hanem a fiú a lánynak..
9/9 anonim válasza:
ez egy alap dolog hogy neked kell lépni előszőr :D miért megvárod még a csaj odamegy és mondja hogy "hé te ottan töccö nekem" ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!