Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexkapcsolat? Hogy kezdeményezzen ilyet egy lány?
Nemrég véget ért egy hosszú kapcsolatom (3 hónapja, 4 évig voltunk együtt!).
Most nem szeretnék egyenlőre, sem barátot, sem kapcsolatot. De a szex az nagyon hiányzik.
Hogyan adhatom ezt elő ismerkedés közben, ill. hogy és hol érdemes ilyen céllal ismerkedni? Nem egy-két egyéjszakás kapcsolatot keresnék, hanem egy tartós, állandó partnert, akivel rendszeresen szexelek, de semmit több.
Hát ezt másképp nem tudod, megoldani, csak ha előadod neki őszintén...aztán eldönti kell e neki ez vagy sem... ne aggódj, a pasik többsége örül az ilyen csajoknak, hamar fogsz találni egy ilyet, nekem még akkor is sikerül, mikor nem keresem
22/L
Pénzt is kérhetsz érte, úgy teljes a k*rvaság.
18/F
Én sem vagyok kimondottan a csak szex híve, de könnyedén beadnám a derekam CSAK normális helyzetben..
El lehet ezt tisztán világosan mondani. Ennyi.
A reakció nem a te dolgod. Csak elfogadod, ha nem olyan mint várnád.
Mondjuk volt már rá példa, csak éppen örült volt a drága, élettárssal, gyerekkel, simán letámadott, én meg mit van mit tenni alapon "hagytam magam", ott és akkor.
Utána még egy hónapig zaklatott, többet felé sem mentem, de jelzem agyilag hikomat volt.
:)
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!