Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hogy lehet azt elérni a fiúnak, hogy a lány kezdeményezzen testileg?
Figyelt kérdés
Ti sosem fogtok kezdeményezni? Mindig megvárjátok hogy a fiú lépjen ugye?
A barátnőm sose tette még ezt, és engem nagyon fel tudna ezzel ,, húzni " de pozitívan :D Vagy egy kis bemutatóshowval is :D
Nektek sikerült ezt már elérni fiúk?
2010. dec. 2. 21:22
1/5 A kérdező kommentje:
és hogyha ő nem teszi meg ezt a lépést az mit jelent?
2010. dec. 2. 21:24
2/5 anonim válasza:
én magamtól is csinálnék valamit amivel kezdeményezhetek felé :P főleg ha rákattanok *_* de amúgy ha nem csinál semmit és te nagyon szeretnéd, akkor utalhatnál rá, ha ez se jön be, akkor meg beszéld meg vele, hogy szeretnél ilyesmit
3/5 anonim válasza:
Nálunk az asszony kezdeményez többször:D
Nem tudom miért,de nem bánom:D
Én csak hanyatt vágom magam az ágyon,ő mellettem,vagy rajtam fekszik,és nem állja meg,ha én nem lépek:D
4/5 anonim válasza:
legyél jó az ágyban, és máris nem fog majd tudni leszakadni rólad ;) szerintem ha egy csaj igazán vágyik a szexre nem bírja megállni, hogy ne kezdeményezzen. persze nem teljesen friss kapcsolatban, csak összeszokás után.
20L
5/5 anonim válasza:
Akár meg is mondhatod neki, hogy neked mennyire izgató, ha ő kezdeményez... ha csak gondolsz vagy finoman utalsz rá, általában nem működik, szóból ért az ember... esetleg provokálhatod is kicsit, de mindenképpen olyan helyzetben tedd, hogy ne jöjjön zavarba a körülmények miatt..teszem azt ne az autóban a csúcsforgalomban várd el tőle, hogy letépje rólad a nadrágot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!