Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a mai világban egy lány szeretne egy fiút aki tetszik neki akkor várjon hogy a fiú kezdeményezzen vagy lépjen ő maga? 18L
nehéz megvárni, de szerintem megéri
20 évesen lett az első barátom (bár nem ő próbálkozott be először, de előtte egyik próbálkozó sem tetszett teljesen), de azóta is vele vagyok és boldog, és tisztára mint egy álom, teljesen tökéletes, jobbat nem kívánhatnék :D
amúgy meg a pasik nem becsülik úgy meg a nyomulós lányokat, akikért nem kell megküzdeniük, ezt sose feledd, nagyon igaz, sokat láttam már
Én fordítva látom: Ha valaki nemtől függetlenül nem teszi bele a kapcsolatba a saját részét, akkor alsóbrendű lesz, és a bizalomnak lőttek.
Ne nyomulj, legyél határozott: Mondjuk elsőre takarítsd el a többi pasit, ha van, mert te eldöntötted, hogy csak neki hagyod, és ebben légy kitartó, ez a leglényegesebb! Aztán beszélj vele sokat, hívd meg valahova, vagy legalább hagyd magad meghívni bárhova, ne kéresd magad... és hidd el, meg fogja tenni a dolgát, ha a te teszed a tiédet! Erre épül egy kapcsolat is, nem arra, hogy húzzuk a másik agyát!
És ha véletlen elrontottál valamit, mert kéretted magad, mondjuk visszautasítottál egy meghívást, mert nem tetszett, akkor pedig persze hogy neked kell kijavítani: Ajánlj jobbat!
Én is olyan vagyok, hogy szeretném ha a srác kezdeményezzen..de most annyira tetszik valaki, már egy éve körülbelül,hogy ott tartok,hogy én fogok lépni és ne érdekel...:D lefogják csapni a kezemről ha sokat várok :))
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!