Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek teljesen elmeroggy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek teljesen elmeroggyant vagyok?

Figyelt kérdés

Párom megkérte a kezem,már van egy 1 éves gyerekünk is. Terveztük,hogy lesz majd esküvő is, tehát az adott

volt.

Lánykérésre is persze számítottam, se valahogy teljesen máshogy képzeltem el.

Azt gondoltam,hogy ha tényleg nem a gyerek miatt akar elvenni, akkor legalább a lánykérésben valamilyen szinten megmutathatja,hogy tényleg engem akar feleségének.

Sajnos nem úgy jöttek össze a dolgok, és borzasztóan reagáltam le.

Nagyon kínosnak éreztem,hogy mindenki szeme láttára, rohangáló gyerekek és bámészkodó nyugdïjasok előtt fényes nappal a Balatonon egy koktélozó előtt térdepelt ley és tette fel a nagy kérdést.

Így nem tudtam elengedni magam, elmondani a saját érzéseim, esetleg még meghatódni se tudtam.. egyszerűen csak kínosnak éreztem.

Én idióta meg meg be is idegeskedtem,hogy bár elmondtam neki h kettesben akarok lenni vele, mégsem figyelt erre...

Már nem is lesz gondolom másik lánykérés. :(

2019. szept. 13. 15:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
18%
Hát nálunk úgy volt, hogy első gyermekünket toltuk át az úttesten és megkérdezte a túlpartra menet leszek e a felesége. Igent mondtam. Járdán meggyűrűzött. Decemberben leszünk 13 éve együtt. Szerintem a szándék számít. Beszéltetek erről azóta, bocsánatot kértél? Én őszintén remélem, hogy jóra fordul a dolog köztetek.
2019. szept. 13. 16:39
 12/20 anonim ***** válasza:
53%

"Ha más emberek véleménye érdekel, akkor megsúgom, úgyis meg fognak szólni, hogy csak a rajkó után jegyeztek el."

Ugyan már. Lehet 20 évvel ezelőtt még megszólták volna ezért, de manapság egyre több olyan pár van, akiknek úgy van gyerekük, hogy nem házasodnak össze. Én semmi kivetnivalót nem látok ebben.

2019. szept. 13. 16:42
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

Nem vagy!

Nekem konkrétan hányingerem van a nyilvános, letérdelős lánykérésekből. Minden napra jut belőle a médiába, de oda se tudok nézni. Marha giccses, nyál! Ez csak két emberre tartozik, de hát most éppen ez az aktuális trend...

N (férjezett)

2019. szept. 13. 16:44
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

#12 Az emberek ugyanolyan pletykásak és "jóindulatúak" mint 20, 30, 100 vagy akárhány éve. Ha valaki bele akar kötni valamibe, bele is fog.

Egyébként én pl. nem foglalkozok vele, ha egy párnak úgy van gyereke, hogy nincsenek összeházasodva, az ilyen csak gyerek miatt házasodókon viszont általában röhögni szoktam egyet.

2019. szept. 13. 16:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem, hogy egy ilyen privát pillanatot nem 150 emberrel akartál megosztani és zavart pillanatodban nem tudtad, mit tegyél.

Szerintem beszéld meg vele őszintén, hogy nyilván szeretnél a felesége lenni, de nagyon örülnél neki, ha lenne egy második nekifutás privátban és meghitten. Ennyi, nyisd ki a szád.

30n

2019. szept. 13. 16:46
 16/20 anonim ***** válasza:
95%

Én megértem, hogy rosszul esett, valószínűleg nekem is így esett volna, viszolygok az ilyen nyilvános lánykérésektől.

Viszont azért valahogy túltenném magam rajta és leülnék vele megbeszélni, hogy beszéljük meg, hogy összeházasodunk és kész. Minek műsoros lánykérés?

Aztán legyen egy szép esküvő, ebből a kínos valamiből meg marad egy rossz emlék, vagy jobb esetben pár év múlva már csak röhögni fogtok rajta, hogy milyen bénán jött ki.

2019. szept. 13. 16:48
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

11-es, miért NEKI kellett volna bocsánatot kérni?

Ezt írta:

"...hogy bár elmondtam neki h kettesben akarok lenni vele, mégsem figyelt erre..."

Szóval ha a kérdezőnek bocsánatot kell kérni, akkor a pasinak is, mert kb. magasról tett arra, hogy mi a csaj igénye.

2019. szept. 13. 17:08
 18/20 anonim ***** válasza:
8%
Az egyetlen gáz dolog ebben, hogy letérdelt.
2019. szept. 13. 19:22
 19/20 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele,hogy nem vagyok teljes százas, és talán egy kicsit álomvilágban is élek még...

Igen, szerettem volna egy romantikus lánykérést, hamár az összes ismerősömnek megadatott ez (tengerpart, kettesben gyertyafény, szerelmes versecskék fényképes összefoglalóval stb stb), hallgatva őket kicsit én is beleéltem ebbe magamat.

Összejött hamarabb a baba, de attól még én is átélhetek egy ilyet.

Nyilván nem ez a legfontosabb, meg nincs nagy jelentősége, valamilyen szinten mégis vágytam erre a romantikára. Legalábbis sok erőt adott volna nekem a továbbiakban lelkileg.

Utólag belegondolva hülyeség volt erről álmodozni, és nem kellett volna ilyen nagy feneket fújni a dolgoknak. :(

2019. szept. 13. 21:46
 20/20 anonim ***** válasza:
88%

" bár elmondtam neki h kettesben akarok lenni vele, mégsem figyelt erre"

Természetesen ismernie kellett volna annyira, hogy tudja, nem ez a vágyad... Természetes, hogy nem vagy boldog ettől.

2019. szept. 14. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!