Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is furcsának tűnik ez, vagy teljesen normális?
Szeretnék véleményeket kérni illetve ha valakivel hasonló történt, szívesen venném, ha megosztanátok, hogy alakultak a dolgok nálatok.
A barátommal már 3 éve együtt vagyunk. Viszonylag korán tudatta velem szóban, hogy velem akarja leélni az életét, ekkor persze nem adott gyűrűt de rettentően örültem neki, hogy ilyen szándékai vannak velem és komolyan tervez velem. Mielőtt megismertem, én a házasságot is hülyeségnek tartottam, mert előttem volt egy rossz példa és nem hittem benne, hogy bárkivel le szeretném élni az életem, ez a meggyőződés persze mára teljesen szertefoszlott és megfordult, érthető módon hiszen én is viszontszeretem a párom és vele szeretnék lenni életem végéig. Nem koncentráltam soha arra, hogy házasság, gyűrű, úgy is gondoltam, hogy ez nem lényeg egyáltalán, kizárólag az a lényeg, hogy együtt vagyunk-e és mindenben számíthatunk egymásra életünk végéig. A barátom viszont az utóbbi időben mintha saját magát elkezdte volna sürgetni ebben a témában, de velem közli - úgy, hogy nem is utalok rá és nem is kérdezgetem - hogy már a gyűrű a prioritás és hivatalosan is meg szeretné kérni a kezem. Ezt már legalább 3x hangoztatta az utóbbi 4-5 hónapban, kiemelném még egyszer, nem az én sürgetésemre vagy noszogatásomra. Ezzel még semmi baj nem lenne, de annak ellenére, hogy kiemelte, hogy a prioritás a gyűrű, más alkalmakkor (jóval többször) azt hozza fel és mutogatja, hogy ilyen-olyan drága kütyüt akar venni, kéne jogsi, de jó lenne kocsi, stb.stb. Na most már inkább úgy vagyok vele, hogy talán nem kellett volna felhoznia ezt a gyűrű meg eljegyzés témát, mert annyira elveszti így a varázsát. Én nem akartam tudni róla, nekem úgy is jó lett volna, ha nem köti az orromra, hogy mi a prioritás. Szerintetek ettől még gondolhatja komolyan, vagy mit jelentsen ez? Vagy nem emlékszik, mit mondott? Azt sem tudom, hogy mit reagáljak már arra, hogy hirtelen minden fontosabbá válik, miközben elvileg a hivatalos lánykérés a prioritás... Nekem úgy is jó, ha nincs lánykérés, csak a szavahihetősége most kicsit megingott bennem. Folyamatosan kérdezgeti azt is, hogy még mindig akarok-e a felesége lenni. Én mindig azt mondom, hogy nagyon szeretnék..
Kérdezd meg, hogy most csak mondja, hogy el fog jegyezni, vagy tényleg meg is teszi?
Nem kell félned a beszélgetéstől, öntsetek tiszta vizet a pohárba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!