Ennyire kitarulkozni a "vilagnak" a kozosségi oldalakon normalis, vagy csak én tartom furcsanak?
Az ultrahang kép nem olyan durva. A többi...
Én nem vagyok facebookon, mert az idegeimre megy. ÉS igen, ha ez jövő, hát erre én sem vágyom. Nem akarok a facebookon élni!
Amúgy erről egy idézet jut eszembe:
"Ilyen a világ. Már nem beszélhetünk a személyes találkozás varázsáról. Ha tetszeni akarok valakinek, nem megyek el új göncöt venni, nem csináltatok új frizurát, hanem frissítem a profilomat. Ez a helyzet, és kész."
Nem kellesz eléggé c. film
"Marad a GYK. mint egyetlen kommunikációs csatorna ahol a külvilág ....(helyettesítse mindenki saját gusztusa szerint a pontokat)befolyik."
Én a gennyes f*o*s-sal helyettesítettem :DDDD
1:Ez a legkönnyebb és leggyorsabb élménybeszámoló és közlés fajta.Én is szültem, UH kép, 1 napos képek és még nagyon sok kép van fent a gyerekről!!Miért?Mert akit érdekel az megnézi, mert nekik lett felrakva, akit nem az meg ne nézze meg azt annyi.
2:Rohan ez a világ, mindenki tudja, nekem sok ismerősöm él pl külföldön, velük nem tudok találkozni, ezért nagyon jó, hogy ilyen fajta módon tudok velük érintkezni.Az embereknek egyre nehezebb időt fordítani egymásra, és ez a közösségi oldal erre tökéletesen jó!
3:Engem inkább a fiatalok zavarnak az ilyen oldalakon, mert képes azt is kiírni, hogy épp akkor a barinőjével min röhög, csak, hogy lájkolják, meg egyebek.Meg ha "elérem az 50lájkot akkor nem facbookozok egy hétig" kiírások.Ez tényleg borzasztó.
Úgy, hogy összegezve a válaszom, hogy nem zavar, ha valaki különböző képeket rak fel, mert ha akarom megnézem, ha akarom nem!Ha olyan, akkor még a hírfolyamból is ki tudom iktatni, és akkor tuti nem kell nézegetnem!
Első vagyok:
Mondjuk én pl nagyon örültem, amikor az egyik barátnőm feltette a 4D ultrahangképeket a babájáról (már 30. hét után), mert amúgy nem volt lehetőségem ezeket megnézni.
Egy ultrahang kép engem nem sokkolna (talán azért, mert már van gyerekem, így számomra ez nem egy eddig nem tapasztalt dolog), bár egy 6 hetes embrióról nem sok értelme van feltenni, hiszen gyakorlatilag csak azt látod rajta, hogy ez itt egy ultrahangos kép, de egy kis pöttynél több nem is látszik a "babából" (akinek még egyáltalán semmiféle baba-formája nincs is ennyi idősen). Mondjuk én nem tenném fel, már csak babonából sem, meg amúgy is, a terhességemet azért nem facebook-on szeretném közölni azokkal, akiknek ilyen korán már elmondom.
Na viszont ez a retinás dolog engem is kivinne az észből. Arra azért illene tekintettel lenni, hogy nem mindenki szeret ilyen dolgokat nézegetni, van, aki rosszul is lesz tőle, de esetleg megnyitja, mert kicsiben nem is látja, hogy mi az, azt hiszi, hogy valami érdekes, aztán ezt tolják az arcába. Ezeket az ember mutassa meg annak, akit tényleg érdekel, de legyen tekintettel azokra, akik nem szeretnének ilyesmit látni.
Viszont amitől a leginkább falra tudok mászni, amikor (ezt főleg lányok csinálják) a szerelmi csalódásaikat posztolják ki, és ott rinyálnak, hogy milyen borzasztó az életük. Nem azért, mert ez engem személy szerint zavar valamiben, csak annyira lealacsonyító ilyen nyilvánosan élni a "magánéletet" (ami így már nem is magán szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!