Sose volt háziállatunk, ezért furcsának tartom, amikor látom a TVben, hogy egy ágyban fekszik a gyerekkel meg agyonsimogatja és utána kezet nem mosva megy enni. Szerintetek ez így normális?
Szia! :)
Hidd el, annál nincs jobb amikor van egy háziállatod, akihez odabújhatsz:)
Ez nálam is így volt :D
Amikor még nem volt kutyám, akkor nem tudtam elképzelni hogy mások hogy tudják puszilgatni a kutyájukat :D
De aztán elhoztuk a kutyusunkat, azóta a nap minden percében puszilgatom meg minden :D és már egy éve megvan, és még nem lett semmi bajom :D
Ugyanez a cicákkal:)
Szóval nyugi, nem lesz semmi baj:D
Ha az állat egészséges, parazitamentes, akkor semmi bajod nem lesz tőle.
Az igaz, hogy a cicától minden tiszta szőr lesz, többet kell takarítani. De ha ő nem beteg, akkor nem "bacizza össze" a bútort.
A cicák elég tiszta állatok. Ha sáros lesz a mancsa, meg fogja tisztítani magának.
Egyébként nem feltétlenül kell az ágyra felengedni.
Szerintem nem való mindenkinek állat. Neked sem. Nem bántásból, de nem kötelező állatot tartani.
Nekem gyerekkorom óta vannak kutyáim, macskáim, a menhelyen és a lovardában nőttem fel. Mentettem bolhás, rühes, férges állatokat is, soha nem kaptam el semmit.
Felelősségteljes, iskolázott, dolgozó ember lett belőlem, 2 macskám van és egy kutyám.
És a mai napig segítek az állatokon ott, ahol tudok.
Sokkal nagyobb az esélye annak, hogy ha felszállsz a villamosra ott elkapsz valamit a "szupertiszta ès bacimentes"embertársaidtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!