Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy furcsának érzem magam? Vagy furcsa, hogy normálisnak érzem magam? Többi lent!
Legyen normális, hogy normálisnak érzed magad!
Tetszik a felfogásod, sokkal több ilyen lány kellene! :) Elhiheted, hogy én az ilyeneket többre értékelem, mint az általad leírt kis pitsákat. :)))
Én is tökre ezt érzem. (Idén leszek 15 éves...még nem volt barátom....de miért kellett volna, hogy legyen? :') )
Úgy vagyok ezzel, hogy majd lesz, ha eljön az ideje. Erről a 12-13 évesenmárnemcagyokszűzdologról meg az a véleményem, hogy abszolút abszurd az egész. :'D. Jó, az tény, hogy a régiek...esetleg ősberek ilyen korban váltak anyukává, de az tök más szitu, mivel ôk max. 30 évet éltek. (Mi meg már ugye 70-100 évet...kinek mi adatik.)
Amúgy meg, ha már így belementünk a szex témába :D , akkor szerintem a szüzesség elvesztéséhez legalább 16nak kéne lenni. (Én, személy szerint, ha 16 évesen veszteném el, biztos nem egy velem egykorú fiúcskácal, hanem inkább egy 20 évessel. :D Az valahogy jobvan vonz. :'D
Megértem ezeket a nézeteket mert hasonlóan gondolkodom én is. Egyszerűen abszurdnak tűnik a fiatal korosztályokban túltengő szexuális vágy (szerintem fel sem fogják igazán mit tesznek csak menőnek gondolják a tetteiket). Én 16 éves fiú vagyok komolyabb kapcsolatom egyenlőre még nem volt, de szerintem felesleges siettetni olyan dolgokat amik idővel így is-úgy is bekövetkeznek.(Egyébként nem szoktam ilyen formálisan írni kicsit öregesnek tűnhet :D)
Szóval nincs benned semmi furcsa, csak reálisan gondolkozol mint itt a válaszolók többsége :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!