Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem ír? Megsértődhetett?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem ír? Megsértődhetett?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy erre csak a srác tudna válaszolni nekem pontosan :/ :D

Írtam a srácnak egy fel 'kis regényt' , látta es nem válaszol/ír 4 napja :/

Aki privátban ír vagy a kommentnel látom a nevet leírom, hogy mit írtam a srácnak :)

Es csak barátok vagyunk :)

Es megvárjam, hogy majd ő írjon vagy írjak én mondjuk 1 hét után, hogy mi a baj?

15/L es a srác 16 eves

2015. aug. 17. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha te írtál neki egy kis regényt, akkor szerintem ő jön. Van ezzel kapcsolatban tapasztalatom, de az nem épen pozitív. Várd meg, amíg válaszol. Ha mégsem, akkor el kell felejtened, mert egy bunkó. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom.
2015. aug. 17. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs túl jó tapasztalatom a hosszú regényekkel. A legtöbb srác megijed tőlük. Miután nem tudom, mit írtál csak azt tudom javasolni, hogy adj időt neki és legközelebb inkább személyesen beszélj vele, ha sok a mondanivalód :)
2015. aug. 17. 12:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Igazából nem meséltem neki ( mármint pl, hogy milyen volt a napon)

Hanem leírtam, hogy XY dologba gondoljon bele ( ami miatt most szar kedve van, vagyhat várnia kell es azért) hogy elérte, sikerült,stb....

2015. aug. 17. 12:44
 4/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Nem, szerintem nem ijedünk meg egy regénytől. Szeretem, ha egy lány leírja a problémáit, legalább meg tudjuk beszélni. Továbbra is azt mondom, hogy most neki kell válaszolni. Te már írtál neki.

2015. aug. 17. 12:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Csak meddig varjak, hogy írjon? :(

Mar olyan rosszul esik az, amikor megnézem, hogy kik vannak fent es ő is köztük van, de nem ír :(

Es mar 'hianyzik' az, hogy beszélgessünk

A srác annyira nem tetszem neki, én nem tetszem neki, de most nem is fogok 'belehalni, hogy te jó ég nem tetszem neki :OOOOOO

De a vele való beszélgetés hiányzik :(

2015. aug. 17. 12:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Majd elmúlik a hiány idővel. Kb. 1 hét után írt a lány nekem is. Nem lett jó vége, de mindegy is.

Én mindig is azt mondtam, hogy beszélni kell és az nem megoldás, hogy nem ír vissza, de most neked szerintem várnod kell. Ha annyit írogatsz neki, akkor zavaró lehet.

2015. aug. 17. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!