Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért ítéltek kép/küls...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért ítéltek kép/külső vagy kor alapjan?!?!

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem. Annyi lány koptatott már le emiatt pedig nem vagyok bunkó egy rendes srác vagyok.
2015. aug. 16. 17:45
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
amiért a fiúk.
2015. aug. 16. 17:49
 2/14 anonim ***** válasza:

Miért téged érdekelne valaki, aki nem szimpatikus ránézésre? És ugye neten nincs lehetőség azonnal beszélgetni. Nem olyan, mint élőben, hogy majd alakul.

Kor? Hát egy 25 éves nő, nyilván nem 18 éves fiúra vágyik. Vagy saját példa egy 60 éves papi írogatott nekem, aki 30 éves vagyok. Hát nem akartam tőle semmit, de ő meg feleségül akart venni :D

2015. aug. 16. 17:59
 3/14 anonim ***** válasza:
Ezt akár fordítva is kérdezhetnénk.
2015. aug. 16. 18:00
 4/14 anonim válasza:
pont ma láttam csókolózni egy kb 55 éves (igaz sportos jóképű) faszit egy kb 25 éves igencsak testes csajjal.
2015. aug. 16. 18:01
 5/14 A kérdező kommentje:
18 eves vagyok de ne altalanositsatok legyszives. En peldaul nem kulso alapjan itelem meg a lanyokat inkabb a belso ertekek a fontosak :)
2015. aug. 16. 18:05
 6/14 anonim ***** válasza:
Csak az baj hogy a te fajtádból nincs olyan sok:)
2015. aug. 16. 18:06
 7/14 anonim ***** válasza:

Igen a belső is nagyon fontos. De sokszor kép alapján is látszik, hogyha valaki nagyon más stílusú, mint te.

Akkor az ember már tudja, hogy nem ő lesz az igazi. Már ha valakinek fontos az, hogy valamennyire hasonló érdeklődésű legyen az, akit keres. Mert valakinél meg pont az működik, hogy az ellentétek vonzzák egymást :) Bonyolult ez :D

2015. aug. 16. 18:11
 8/14 the_rocker ***** válasza:
én nem vagyok lány de egyetértek a kedves kérdezővel minden lány akinél próbálkoztam azt mondta hogy cuki vagyok de mind lekoptatott :(
2015. aug. 16. 18:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Hat igen es sajna ha mar rendes vagy kedves es torodo azt mar nem szeretik a lanyok. Tisztelet a kivetelnek
2015. aug. 16. 18:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Én még nem találkoztam olyan lánnyal aki olyan mint a felülírottak,de a többség borzasztóan gyerekes(az osztályom). Osztályon kívűl viszont kevés,de normális(van olyan akit a Cool szóval minősítek) lánnyal beszélek.Sok a környékeden az úgymond "jó pasit" kereső csaj.Majd fejlődnek. Vagy nem.
2015. aug. 16. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!