Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk nagy része miért nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk nagy része miért nem akar ismerkedni koncerteken?

Figyelt kérdés
Nem értem. Tegnap egy koncenerten sok fiúval ugráltam, táncoltam, énekeltünk stb. Volt egy, aki kifejezetten megtetszett. Reméltem, hogy a koncert végen azt mondja, hogy menjünk beszélgetni vagy meghív valamire, de nem, hátat fordított, és eltűnt. Pedig én adtam a jeleket, és ez pont olyan helyzet, amikor lehet kezdeményezni. Megértem, hogy buszon vagy az utcán nem mernek leszólítani a srácok, de ilyenkor van legnagyobb lehetőség ismerkedni. És ez nagyon nem egyszeri eset, szinte mindig elődordul velem, ha valahova szórakozni megyek.

2015. aug. 16. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

csaknem tankcsapda? :)

amúgy szerintem nem így van, mert nekem összejött ;)

küldj egyértelműbb jeleket, vagy a másik hogy egy koncerten szinte mindenki csak kavar :)

17L

2015. aug. 16. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én például azért nem szólítok le lányt, mert lehet, hogy ittam egy kicsit és nem magamat adnám a viselkedésben, ha a lány olyan jeleket ad, akkor felmerülhet, hogy könnyen kapható. Vagy éppen nem jön be. Nem felszínesség, csak ha van olyan, aki tetszik, akkor nyilván nem kezdek mással.
2015. aug. 16. 21:41
 3/10 anonim válasza:
100%
Mindenki részeg, csak kavarni akarnak.
2015. aug. 16. 21:46
 4/10 1112 ***** válasza:
Lehet,h foglalt volt, v 1X táncolni veled jó volt, vagy gondolta, hogy messze lax, úgyis szétszéledtek koncert után, mindenki maga dolgára, lehet, h kihívó volt a ruhád monyuk,és azért nem akart többet, lehet, hogy nem is gondolt ilyenre valamiért, vagy nem koncerten akar ismerkedni, ott meg amúgy se lehet dumálni, utána lehet, h gondolta, h úgyis mentek, v nem akart "lebőgni" ,ha megkérdez ,és nincs kedved hozzá,mert ártott volna az önbecslésének
2015. aug. 16. 21:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Az eddigi tapasztalataim ennek az ellenkezojet bizonyitjak...
2015. aug. 16. 21:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem Tankcsapda volt. :) Akkor lehet én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy nem akarnak leszólítani, pedig még azt is mondta, hogy szép vagyok. Na mindegy, én azért próbálkozok tovább. :)
2015. aug. 16. 22:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez a koncerten ismerkedés a diszkóshoz hasonló lenne, vagyis a "sziateccel"-en alapul, nekem annyira nem jön be, de persze ha lenne rá lehetőség, lehet kipróbálnám.

Ha magamból indulok ki, én azért fordítottam volna neked hátat, mert SOK fiúval ugráltál, táncoltál, stb.

Ha valaki ismerkedni akar velem, akkor ne tegye ezt X másik sráccal is, mert úgy érezném, hogy csak egy vagyok többi lehetőség közül.

2015. aug. 16. 22:11
 8/10 anonim válasza:
100%
Legalább tudod, milyen érzés, amikor pofára ejtenek vagy legalább is nem jön össze, amit akartál. A másik oldalról, mi fiúk ezerszer több alkalommal éljük át, milyen érzés ez, hiába szólítottuk le az adott lányt.
2015. aug. 24. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:
az utolsó előttinek igaza van :D ha én ismerkedni szeretnék egy lánnyal,nem olyat keresek aki mindenkivel ugrál,táncol stb. nagyon örülnék egy lánynak,aki leszólit,de hát döntsd el mit szeretnél: imserkedni vagy kavarni? :)
2015. aug. 25. 03:19
 10/10 anonim ***** válasza:

engem sokszor szólítottak le koncerten, de nemrég is voltam egyen, ahol végigénekeltünk egy sráccal, és a végén elment a barátaihoz(?)

szóval szerintem erre is-arra is van példa :D

2015. aug. 25. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!